calamintha4
profili

  • kilo vermenin çok zor olması

    bünye meselesi ayrıca yeme bozukluğu var mı yok mu, bir sürü etkene bakar. öyle basitçe iridili ilciksin a indirgemek çok saçma.

    mesela ben sigarayi bıraktığımda yarım paket doluydu çöpe attım o günden sonra bir daha içmedim, hayatta da aramam. içki desen, aklıma bile gelmez. ama gel gör ki şekerli gıdaları kesmek o kadar da kolay değil benim için.

    kisacasi bünye meselesi.

  • 1-üremeyin 2-üremeyin 3-üremeyin

    bir antinatalist olarak katıldığım sloganimsi başlık.

    bir kaç entri okudum, işte türk milliyetçileri çocuk yapmasın da meydan afgan paki surilere mi kalsın diye.

    şunu bı kavramaniz gerekiyor meydan denen bişey kalmayacak dünya çapında krizlerin ardicarkasi kesilmeyecek, susuzluk kuraklık denizlerin ısınması ph'in giderek düşerek asit oranı yükselmesi inanılmaz felaketler doğuracak. savaş ve kıtlık ajandada var iyice kesinleşti.

    bırakın onlar çoğalsın kendileri bu sorunlarla cebellessin. siz olmamış çocuklarınızı koruyun akıllı olun. bugün çocuk olan neslin hayatı bizimkinden kat be kat zor olacak.

    açın biraz ingilizce kaynak okuyun, en yeni çalışmaları bi araştırın ya hiç bisr yapamiosaniz reddite girip r/collapse subredditine girin bı okuyun, çocuğunuz olmadığı için şükreder hale geliyor, hatta kürtaj olduydaniz doğru kararı vermiş olduğunuza iyice emin oluyorsunuz.

    ha diyorsanız ki ingilizcem yook eksikligini de hissetmiyorum, senden zaten adam olmaz senden çıkan da adam olmaz.

  • şaka maka ülkede ateizmin %50'lere varması

    hiç şaşırtmıyor, daha bugün islami relief'in reklamını gördüm avrupa yayını yapan türk kanallarından bir tanesinde. artık sadece bayram seyranda da değil kış yardımı da istiyor.

    hem de 50 €.

    koskoca unicef 5€ istiyor, islami relif 50 € istiyor.
    saat ücretim 22€ size kkuruş yok!

    koskoca bir hassiktirle ugurlariz bu tüccarlari.

    ateizm bir de antinatalizm le harmanlanirsa tadından yenmez.

  • anksiyete artmasın diye yapmaktan kaçınılan şeyler

    evden dışarı çıkmak.