aperfectlie3
profili

  • neslihan sungur

    +18

    ————

    pelikancıların vesikalı orospusu.

    halkın emeklerinden çalıp domuz gibi yiyerek büyüttüğü kıçını doyuramayan kocasına olan nefretini, hayatı acılarla geçmiş bir kızcağızın arkasından, ağzından boklar saçarak kusan akpli bir fahişe.

    muhtemelen badelenerek büyümüş, şeyhin kucağından kalkıp şıhın kucağına oturmuş, hayatında sevmek sevilmek nedir bilmeyen oksijen israfı bir organizma.

    bunun gibi tipleri fırına atıp yakıyoruz deseler, işi gücü bırakıp fırına odun taşımakta zerre tereddüt etmem.

    dipnot: din ile akıl hastalığı arasında çok çok ince bir çizgi vardır.

  • sevgilisiz geçirilen en uzun süre

    4 yıl. boşandığımdan beri düzenli bir ilişkim olmadı ve sanki hiç olmayacak gibi artık. aynı evreleri tekrar tekrar yaşamaktan sıkıldım. kimseyi aramıyorum zaten, arada iş ya da arkadaş ortamında tanıştığım birileri olursa ya 3-5 gün takılıp sevişiyor ve kadın benden bir halt olmayacağını anlayınca görüşmüyoruz, ya sevişmeden benden bir halt olmayacağını anlıyor ve görüşmüyoruz, ya sevişiyor ve benden bir halt olmayacağını anlayınca ben de ondan bir halt olmayacağını anlıyorum ve sevişmeye devam ediyoruz. yanlış anlaşılmasın, her hafta biriyle tanışıp sevişmiyorum, saysan 4 yılda 5 ya da 6 kadınla görüşmüşümdür. baya bildiğin yalnızlığın dibindeyim mk ruhum yalnız ruhum!

    bir kaç aydır bbc earth’de ben fogle ile vahşi yaşam belgeselini izliyorum geceleri uyumadan önce. ya bu klasik beyaz yaka hayalidir hani doğaya yerleşmek vs. ama ben beyaz yaka da değilim. prodüksiyon işi yapıyorum fakat bu beyaz yaka hayaline ortağım uzun zamandır. gidip tavuk keçi falan besleyip domates biber yeşil soğan ekmek istiyorum. ha gelir elimden, doğada büyüdüm. kuş ve balık avladım, beslemediğim hayvan azdır küçükken. ulan sitenin arkasına 1 metreye 2 metre şeklinde ve 1 metre derinliğinde çukur kazıp, ara ara çalıştığım inşaattan çimento, kum , kireç ve seramik çalıp havuz yapmış, sazan ve gümüş tutup o havuz beslemiş insanım, elimden de gelir aslında.

    hayır zaten istanbulun göbeğinde yalnızım ama doğada yalnızlığı yemiyor götüm. eğer aşık olup birbirini tanıyıp güvenene kadar geçen süreyi hemen geçip sevebileceğim biri olursa, güzel bir yerden arsa alıp, oraya yerleşecek ve boy boy çocuk yapacağım günün hayaliyle yaşıyorum mk istanbulunda. ve bu yazdıklarımın şu an sarhoş olmamla hiçbir ilgisi yok.

  • mine koraş'ın gözaltına alınması

    11-12 yaşındaki çocuklara tecavüz eden sapıkların, savcı ısrarla tutukluluk istediği halde 1 gün bile yatmadığı ülkede, şu salak kadın içeri alınıyor ve sayfalarca orgazm entry’si okuyoruz.

    hukuk boka döndü bu siyasal islamcıların elinde. ve tabi siyasal islamın metresi milyonlar sayesinde. kına yakın kıçınıza ama sakın unutmayın, adalet herkese lazım. bir gün size de lazım olacak. ama iş işten çoktan geçti.