numerey126
profili

  • astrolojiye inançtaki inanılmaz artış

    dini inancın toplumda giderek azalması nedeniyle insanların bir şeylere inanma ihtiyacının yerine ister istemez başka bir şey koyması refleksi sonucu oluşan durumdur.

  • turkey ethnic map

    hayatımda daha aptal, daha boş ve daha yanıltıcı bir harita görmedim. sonra avrupalılar görüyor bu haritayı, inanıyorlar ve bizi de reddedince faşist ilan ediyorlar.

  • house of the dragon'a türkçe isim önerileri

    hanedan-ı ejderiyye

    evet :(

  • iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı

    hoooop burdayım, nasıl tak diye burdayım saniyede dedirten sorunsal.

  • iyi kalpli aşırı duygusal sessiz efendi erkek

    kadınların böyle erkeklere geçici süreliğine merakları var diye düşünüyorum. zira böyle erkeklerin yanında pek kadın olmaz. geçici süreliğinedir hep. kullan-at telefon gibi.

    özellikle arkadaşları olan kadınlar çok överler bu erkekleri. ideallerdir. keşke hayatlarındaki erkekler de öyle olsadır. ama gidip tam tersi erkeklerle beraber olurlar, böyle erkeklerle de anca arkadaş olurlar. hikaye yani.

    kullan-at kısmına gelirsek, kişisel özelliklerinden mütevellit hayatlarına giren kadınlardan çok övgü alırlar, değer görürler, ilgi görürler, saygı görürler bu erkekler. bazen hayranlık dahi beslenir onlara. mükemmel erkeklerdir onlar güya. ancak dediğim gibi, bu durum bir süre için geçerlidir çünkü hayatlarında olan kadınlar iyi bir erkekle olma konusundaki heveslerini aldıktan sonra göt gibi ortada bırakırlar bu erkekleri. zira onlar için yetersizlerdir. heyecan vermezler, gizemli ise hiç değillerdir. her şeyleri tamamen ortadadır, gizlileri saklıları pek yoktur. yine de göt gibi kalırlar ortada. çünkü bu erkekler kendilerine uygun kişileri iyi seçemezler, saftırlar. kolay kanarlar ama bir gün doğru kişiyi, çok yıpransalar da bulacaklardır. belki de bazısı bulana kadar çoktan değişmiş, tam tersi bir kişiliğe bürünmüş olacaktır.

    kendim öyleyim demiyorum, biraz benziyorum o kadar.

  • yürümekten keyif alınan yollar

    izmir inciraltı kent ormanı yolu.