kusurluadam3
profili

  • 2 euro ile tr'de yediklerini paylaşan turist kız

    en sonda parayı atıyor sanırım yer tespiti yapabilen var mı

  • 19 aralık 2021 şırdancı cumali rezaleti

    dışarıdan gelen misafirlerimize merakı sebebi ile şırdanı tanıttırmak istediğimiz mekan. tanesine 18-20 lira ödediğimiz pişmemiş ve bulguru diri kalmış şırdanları ayrıyetten küçük olmasını şikayet ederek geri çevirdik çünkü diğer torpilli müşterilere ve kendilerine büyük ve iyi pişmiş şırdanları ayırırken bizlere ve yabancı bildiklerine kötü şırdanları iteliyorlardı. bugün 4 misafir olarak adana belediye evlerindeki şırdancı cumali’nin yerine gittiğimizde 2 kadın 2 erkeğe gösterdikleri ilgi ve alakayı bize ve diğer müşterilere göstermediğini gözlemlediğim şubedir.
    4 kişilik ailenin belli ki iç anadolu da büyümüş ve yetişmiş aile reisi ve çocukları önünde nasıl ite kakıla dükkandan kovulduklarını gördüm ve insanlığımdam utandım. bize gösterilen kötü muamelenin aynısını yan masamızda oturan oldukça mütevazi ailenin şikayetini dile getirmesiyle olaylar başladı ilk önce şırdanın çiğ ve oldukça küçük olmasından yakınan aile bireyi daha sonra diğer masalara çay servisi yapılır iken kendilerine ne alaka ise covid yüzünden çay verilmeyeceği garsonlar tarafından söylendi bunu ise aile ferdi farkederek şikayette bulundu şirket sahibi cumali ve garsonlar bir araya gelerek masayı sararcasına başlarına üşüştü ve mekanı terketmelerini söyleyince ortam iyice gerildi 2 çocuk babası ve eşinin önünde aşağılanan aile reisi diğer garsonlar tarafından ailesinin önünde itilerek aşağılandı mekandan dışarı atıldı ve yemediği şırdanların parasını dahil ödettirdi. dükkandan çıkaran ve aşağılayan ağzından küfürler, argo kelimeler çıkaran kişiler ise suriyeli ve afganistan uyruklu çalışan mafya tipli değişik ve asabi karakterli kişilerdi. babasını itelenip aşağılanan halde gören bir erkek bir kız çocuğu ise korku ve üzüntü içinde idi en çok onlara üzüldüm artık hiçbir şeyin bize ait olmadığını değerimizin suriyeli ve afganistanlılar kadar olmadığımızı farkettim bundan sonra dükkanın önünden dahi geçmeyeceğim.
    yazıklar olsun diyerek boykot ediyorum
    edit: olayı yalanlamış cumali sebebi ise biz bulgur değil pirinç kullanırız demiş şaka gibi. yanlış yazdım evet bulgur değil şırdanın içindeki pişmemiş pirinç düzeltiyorum

  • flört esnasında birdenbire iletişimi kesen erkek

    darlanmış ve sıkılmıştır. konuşurken heyecanlandığı bi an olmuyordur. (bkz: seviye tespiti) dinlediği müziği, izlediği en iyi filmi, okuduğu kitabı, espri veya mizah seviyesi.. bunların cevabını aldıysanız yol 2 ye ayrılır tamam veya devam. mesela kıza en başarılı bulduğun aktör kim diye sordum (bkz: burak özçivit) dedi. bu seviyedeki bir kızla flört ederseniz kendinizden ödün vermiş olursunuz. çöpsünüzdür, bim poşetisinizdir.