shenibe7
profili

  • sokakta eşofmanla dolaşan gamsız tip

    (bkz: siz kaçın beni tanıdılar)

  • selanik göçmeni vs bulgaristan göçmeni

    geneli hakkında yorum yapacak olursak balkan göçmenleri türkiye güzellik ortalamasını net yukarı çekiyor fakat onların da güzellik ortalamasını arttıranlar için (bkz: makedon göçmeni)

  • çerkeslerin kürtleri sevmemesi

    delinin biri saçma sapan bir teori ortaya atıyor, onlarca insan da doğru kabul edip üzerinden çıkarım yapıyor.

    7 göbek çerkesim, öyle bir şeyden haberim yok.

    çerkesler yaşadıkları coğrafya itibariyle kürtlerle iletişim halinde bile değiller bırak sevmemeyi.

    bireysel olarak bir çerkesin veyahut senin gördüğün çerkeslerin kürtleri sevmemesi bambaşka bir olay, toplu olarak sevmemesi bambaşka bir olay.

    bu konuda spesifik bir antipati olmamasını geçtim, şu ülkede hangi etnik, mezhepsel, bölgesel, şehirsel ne kadar sınıflandırırsan sınıflandır bir grup diğerini seviyor diyebilirsin ki bu konuda başlık açıyorsun?

    çerkeslerin görece olumlu bir intibası var bu toplumda benim gördüğüm kadarıyla ama bu gibi artniyetliler de asılsız iddialarla kirletmeye çalışıyor, ne diyelim vardır bir kuyruk acısı.

  • ermeni vatandaşın saldırıya uğraması

    her ne kadar azerileri ermenistan ile olan savaşlarında sonuna kadar destekliyor olsam da tasvip etmediğim davranıştır.

    er meydanı açılmış kardeşim savaşıyor iki devlet orada paylaşsana kozunu, buradaki masum alakasız insandan ne istiyorsun.

  • erkeklerin çökmeye başladığı yaş

    alkol aldıktan sonraki gün patatese dönüp "ulan bir kaç sene önce köpek gibi içip ertesi gün çakı gibi oluyordum" demeye başladıkları yaş.

  • bir ösym sınavında ilk 1000'e girmiş yazarlar

    dikkat edin beyler aynı yılın sınavlarını kontrol ederek yazın, ziraa ilk 1000 de 1000 den fazla sözlük yazarı çıkacak gibi.

  • akvaryumda katliam yapan kirpi balığı

    "abicim adı bile çince olan bu enteresan videoya nerden denk geldin allahını seversen" dedirten yazarın açtığı başlığa konu olan balıktır.