god loves ugly3
profili

  • meral akşener'in masaya geri dönebilirim söylemi

    altılı masadan da , millet ittifakından bir sik olmaz dedirttin insanlara.
    sebebi neydi?
    adam gibi çıkıp ittifaka bok atmadan biz anlaşamadık adayımı çıkaracağım diyebilir.
    ya da kk adaylığını destekleyebilirdin.

    ya biz ne konuşuyoruz? bizi bu gündeme kim itti? ülkenin içinden geçilmiş, bütün kaleleri zapt edilmiş, deprem, ekonomi, deprem her şey kötüye gitmiş. gazoz kapağı koysan seçilecekti zaten. kk seçilemezmiş. niye seçilemesin mk. sikecem yaptığınız ezberleri artık. rakamlar ortada. 1,5 milyon oy farkını sabit tut, yeni gelen 6 milyon seçmen kime oy verecekti?

    kk nşa'da senin bozgunculuk yapmamış olsaydın, iyi bir kampanya ile bu seçimi %50-55ile falan kazanıyordu. ama millete ittifaktan bir sik olmaz dedirttin. artık geri dönse bile ne olur, bilemeyiz.

    edit yaw ne korkmuşsunuz be amk... ne zannediyonuz olm siz? erdoğan'ı istemeyenler artık çoğunlukta. ben zonguldak'tan yazıyorum. nesil değişti nesil. 2018'den bugüne 5 yıl geçti. covid oldu, yaşı büyük akp seçmeni azaldı, ekonomi dibe gitti. dolar 20 oldu. markete giren çıkamıyor. fakirlik diz boyu. üstüne deprem oldu. bugün yepyeni 6 milyon yeni seçmen geldi. bırakın bu ezberleri. bırakın türk halkını çok tanıyormuş ayaklarını. tanımıyorsunuz. ekonomi berbat. gençler evlenemiyor. kimse mal mülk sahibi olamıyor. bırakın
    artık erdoğan'dan bu kadar korkmayı. 3-5 yandaşı dışında rte destekçisi kalmadı artık. herkes rahatsız. herkes değişim istiyor. boşuna mı eyt, af maf ne varsa bastı bu adam tuşlara. çünkü se-çi-le-mi-yor-du.evet kk'ya rağmen seçilemiyordu. rakamlar ortada. işler kötüye gitti ve rte oy kaybetti. şu anda kessen rte'ye oy vermem diyecek zaten %55 var. iyi kampanya, doğru fikirler, tek bir ağızdan aynı aday, aynı sinerji beni koysan %55 alırım zaten. bir boktan çakmıyorsunuz konuşmayın mk. gittiniz bu kadar gündem varken bize aday maday tartıştırıyorsunuz. ayıp be.

  • 1923 yılında kameraya söven istanbullular

    1923 yılındaki adami izleyen 2020 yilindaki genc, videodaki adama "yobaz" vs diye sesleniyor.

    halbuki videoda işine gücüne bakan bir grup dönem insanı ve gülümseyen çocuklar var. bu işte o dönemin gariban milleti bu. siz ne gördünüz de bu video'da ölmüş gitmiş zavallı insanlara bu kadar kinlendiniz amina kodumun eksici sığırları?

    adamlar işgal altında istanbul'da esnaflık yapıyor. belki evlatlarini savasta yitirdiler 1. dünya harbinde, belki balkan savaşlarında, belki sakarya'da...

    ınsan değilsiniz siz ya. 1923 yılından bir video'yu izleyince bir insan bir şeyler dusunur. normal bir insan dusunur yani. ama bizim sik kafalilar amına kodumun yobazlarina bak diye küfür falan ediyor.

    ibreti alem olsun diye birkaciniza sike sike saygıyı öğretmek lazım.

  • chp'nin en büyük problemi

    şeytanlaştırılmış olması.

    yarın bir gün ümit kocasakal başkan olsa bu sefer de faşist bu cehape denmeyecek mi?

    bugün kürtlerle yakın dur , terorist derler.
    yarın net cizgi cek, fasist derler.

    cehape seytanlastirilmistir. artik hicbir sey fayda etmez. oyle bir toplumuz ki kürt chpye oy verince terorist, akp ye verince benim kürt kardeşim oluyor.

    adamlar 1930 dan itibaren sistemli olarak bir şeytan chp yarattılar. şimdi kendi yalanlarına da inanıyorlar. ne gerçek ne doğru bilmiyorlar. böyle bok gibi bir durum.