son6
profili

  • türkiye'yi terk edip israil'e yerleşmek

    filistinlilerin yüzüne nasil mi bakacağız... bak, bele.

    ne bu filistinlilerin kutsallığı amk, biz adamlarin afedersin sikinde değiliz, bizimkilerin bunları düşündüğü kadar bu araplar kendilerini düşünmüyor... nasil bakarızmiş, eyle bön bön bakarım o da bakarsa ne bakiyon yapraam derim...

    evet gidilecek yerlerde portföye israil de girdiyse sıkıntı büyük demektir...

  • muharrem ince'ye oy verir misiniz

    trollerinin ne kadar mayış aldığını merak ettiğim anket.

    partisi sahip çıkmamışmış. binlerce gönüllünün emeğini de yok sayıyor bunlar. yüzlerce insan daha kuyruktayken beyefendi sırra kadem bastı, siz ne masal anlatıyorsunuz buralarda yavrucum... gecin bu ayakları, sizdi mi ne oldu kendi bile açıklayamadı.

    cevabi uzatmaya gerek yok; hayır!

  • kedilere selam vermek

    bir arkadaşım, kedilerin birine bakıp gözlerini saniyelik kısma hareketi için, onların selami gibidir diye bir sey dediydi...

    bana öyle yaparsa eger bir kedi, ben de aleyküm selam babında kendilerine gözlerimi kisarak selamlarına karşılık veriyorum.

    ve acayip cok seviyorum kendilerini...

  • benim antrenörlüğüm sorgulanamaz

    çok güzel lan. bakin olum burayı en çok galatasaraylılar okusun. hani fatih hocanın kariyerinin sadakası olamayacak adamlardaki özgüvene bir bakın da hocayı bu yamyamlara yedirmeyin.

    şunu fatih terim diyecekti ki ahooooo...

  • hdp binası önünde bekleyen anne

    pkk tunceli'de 2 cocugu katleder cit yok. ormanları yakar, çit yok. pkk'nın suriye de kadınlara tecavüz görüntüleri çıkar, cit yok. kaçırıldığını iddia ettikleri adam için ortalığı yıkarlar, adam kandil'den çıkar, cit yok... ve anneler çocuklarını arar, sayıları günden güne artar, yine çit yok!

    ne diyorlar biliyor musunuz? devlet destekliymis o analar. yani devlet desteklemese hdp o analara o sonsuz hoşgörüsüyle o engin demokrasisiyle yaklaşıp oğlunu verecek de işte, hep devlet(!)

    orda o polis olmadan o kadınları orda 5 dakika oturtmaz kürt milliyetçiliği. öyle ki kendine tabi olmayan sola bile yaşam şansı tanımayan pkk'ya karşı, anneler hdp merkezinde böyle eylem yapacak ve hdp buna izin verecek, öyle mi? buna kargalar dahi gülmez.

    kendi çocukları fransada , isviçre de olup, en fazla diclekentlerden, bağlardaki çatışmaları izlemekte olanlardan analar çocuklarını istiyor, analar geleceklerini istiyor!

    şimdi soru şu, neden sessizsiniz? ya da şöyle soralım, pkk daha ne yapsa tepki vereceksiniz?

  • serdar aziz

    vizyon reyisin parlat parlat bitiremediği milli stoper. imzalar, törenler, şakalar falan buraya kadar...

    iki tane gönderdik, daha az maliyetine çok daha iyilerini aldik... fatih terim ulan!