zigotthepower8
profili

  • ali koç

    batılı anlamda ilk rambo okan denemesi.

  • 2 nisan 2024 fenerbahçe olağanüstü genel kurulu

    hiç boşa izlemeyin ben anlatayım neler olacağını, önce uğur abileri çıkar ortama laik ataklar bırakır. sonra can ali gelir, değerli fenerbahçeliler diye başlar,

    - öyle mağdur edildik, böyle mağdur edildik ağlamaları,
    - galatasaray ve erden timur'a nefret söylemleri,
    - dönen tekmeye sevk vermeyen, verdiği sevklerin sonucu alınacak cezaları alt sınırdan verecek tff'nin, siyasetin, amerikan başkanı biden, nato ve george clooney'in galatasaray'ı desteklediği söylemi ortamdaki nefreti iyice körükledikten sonra,
    - dün takımla yaptığım toplantıda futbolcuların gözlerindeki inancı gördüğünü, büyük kaptan mhy ile sarılıp ağladığını, takımın emeğinin boşuna gitmemesi için sezona devam edeceklerini ancak süper kupa maçına çıkmayacaklarını söyleyerek, plevne marşıyla kürsüden inecektir.

  • ali koç

    hayatında bir kere otobüse binmemiş, maç günü tükürük köfte yememiş, sokağı, hayatın gerçeklerini bilmeyen bu şahıs, özellikle bu sezon şampiyonluk için her şeyi göze alarak, sürekli ortamı geren, tahrik unsuru yüksek açıklamalar yapmasının sonucunu bugün sahada herkes gördü.

    selahattin baki ve mert hakan yandaş ile beraber bugün rahat bir şekilde yatarsınız artık.

    bugün bile burdaki paylaşımlara bakıyorum, son sürat tahrik devam ediyor, bir camiaya sürekli terörist demeyi kesin, bak bugün de anlamadıysan bu iş çok kötü yerlere gidiyor. sen ve yöneticilerin itidalli davranacağınıza, birde üstüne çıkıp siz diyorsunuz bunları mikrofonların önünde.

    sokakta birine terörist de bakalım neler oluyor ? şurda süper kupa maçı var stat yarı yarıya olacak, tehlikenin farkında mı değilsiniz yoksa olay mı istiyorsunuz?

  • 26 şubat 2024 galatasaray'ın ofsayttan attığı gol

    antalya başkanından tut da, fenerin maçında sesi çıkmayan, ali'nin oyuncağı olmuş trabzonspor hariç diğer bütün takımlar ve taraftarları, ortalığı yangın yerine çeviren hakem eskileri, gazeteciler diyorsunuz ya on metre ofsayttı, bak bakalım kaç metreymiş …görsel

    işiniz gücünüz yalan iftira atmak, kul hakkı yemek !

  • 11 kasım 2023 sephora cadde izdihamı

    ülkenin geleceği gençler sephora nöbetinde, bir geleceği olsun isteyenler adliye önünde adalet nöbetinde. çok ilginç şeyler yaşıyoruz.

  • hayatında hiç torpille işi olmamış insan

    olmadıkta noldu ? iyi mi yaptık kötü mü yaptık bilmiyorum. karakterden vermediğimizi huzurumuzdan, mutluluğumuzdan verdik. adını yazamayan tipler birilerin adamı olarak makamlara gelip gayet de huzurlu ve mutlular. bizde içimizdeki isyanları iş yerlerinde dile getirip işimizden olduk, buralarda da isyan ozanı olduk ancak !

  • ali koç'un hayattaki en büyük başarısı

    yalı camından, güneşin batışını izlemesi.

  • fenerbahçe

    galatasaray’a ışık kapatmaktan, ümraniyespor’a ışık kapatmaya doğru evrilen, türk futbol tarihinin en rezil durumunu yaşayarak kümede kalma mücadelesi veren, armasında maydanoz sapı olan kulüp.