scouse solidarity3
profili

  • kim milyoner olmak ister

    14 ağustos 2021 tarihli bölümde aşağıdaki diyaloga sahne olmuştur.

    soru: cesur yürek filminin yönetmeni kimdir?

    yarışmacı 50/50 joker hakkını kullanmak ister, kullandıktan sonra kalan şıklar;

    a- mel gibson
    d- brave heart

    yarışmacının cevabı brave heart *

    kanal değiştirdim.

    edit: bir yazar arkadaşın dediğine göre, yarışmacı hanım doğru cevabı öğrendikten sonra "aaa, doğru, ben bu yazarı biliyordum aslında" demiş. ben yanlış cevaptan sonra kocaman bir "hassssiktirin gidin ya" dedikten sonra kanalı değiştirdiğim için orayı kaçırdım, videosu varsa biri eklesin hmsmsjshfs

  • s sport

    sıralama turlarının denk geldiği saat aralığındaki ssport 1'de canlı yayınlanacak maçlara bak;

    14:30'da leeds-tottenham
    17:00'da sheffield-crystal palace

    hadi leeds-tottenham maçı bir nebze de olsa anlarım(ki bence an itibariyle çok da önemi olmayan bir maç, elle tutulur tek yanı tottenham'ın ilk 4e girme mücadelesi vermesi) ama maçın tahmini bitiş saati 16:15/16:20 suları, yani q1'in dakikaları, izlemezsek çok çok bir şey kaçmaz, asıl mevzu q2 ve q3'te dönüyor zaten. sen p-in-p yaparak aynı anda maçı ve yarışı çok kolay verebilirsin. maç biter bitmez f1'e tam ekran geçebilirsin.

    sheffield-palace maçına ise diyecek bir şey bulamıyorum, bu iki takımı destekleyen ingilizler bile bu maçı seyretmez. hadi ssport olarak bu maçı yayınlamak istiyorsun, tamam anlarım. sen yine f1'i tam ekran ver, zaten sıralama turları 17:00'da bitmiş oluyor, biter bitmez sen yine maçını yayınla.

    ssport bunu geçen sene de çok yaptı, twitter'da çok kez şikayet ettim, şikayetvar'a da yazdım ama sesim cılız kaldı, bir bok değişmedi. ssport işini iyi yapıyor diye online stream izlemekten vazgeçip, bunlara üye oldum ama bunlar da şımardı, şaşardım işlerini düzgün yapmaya devam etselerdi. neyse zaten taahhütün bitmesini bekliyorum, daha da bir yere para verip üyelik alırsam beni sevsinler.

    edit: soran olmuş, ben kablotv'ye üyeyim ama premier lig ve f1 için ekstradan spor paketi aldım. ssport'un kablotv'de iki kanalı var ve bu gibi durumlarda ek kanal açılmıyor. spor paketimin taahhütünün bitmesini bekliyorum yoksa kablotv ve içerikleriyle ilgili bir sorunum yok.

  • 29 aralık 2018 liverpool arsenal maçı

    her liverpool iç saha maçı öncesi, ssports ve spikerlerinin en sevdiğim yanı maç öncesi tribünlerin topluca ynwasöylemeye başladığı an konuşmayı bırakması ve sesi yükseltip bizlere dinletmesidir. o sikik beinsports spikerleri konuşmadan duramadıkları için bu korodan hep mahrum kalıyorduk. adamsın erman yaşar...

    tarafımız belli, allez allez allez!!!