collide5
profili

  • 30 yaşındaki adamın 20 yaşındaki kızla çıkması

    30 yaşında bekar kadınların sinirlerini bozar çünkü bu genç orospu onların hakkını yiyor; kendilerine de kala kala 40+ boşanmış çocuklular kalıyor.

  • tam iffetli olacağım bir gülme geliyor

    zamanında bülent arınç iffetli kadın toplum içinde gülmez gibi bir şey söylemişti.

    pankart ona tepkiydi ama balık hafızalı ülkede unutulmuş belli ki

  • ekrem imamoğlu

    binali seçim çalışmasını 180 derece çevirince aktrollerin stratejisi de 180 derece dönmek zorunda kaldı.

    2 ay önce "hep chp'ye verdim şimdi vermicem" diyen troll (bkz: #88109380) bugün "eskiden akp'ye oy atan", "akpartili damarı tutan" olmuş. (bkz: #91254835) bari eski entrylerini sil dalyarak.

    bu zeka seviyesiyle anca üç kuruşa trollük yaparsın zaten başka iş gelmez elinden. bunlara çok da kızamıyorum o yüzden.

  • 2019 ekonomik krizi

    başkanlık sistemi gelince uçacak kaçacaktık.

    şimdi 1 paket makarna neyinize yetmiyor diyorlar.

    haysiyetsizler.

  • ersun yanal

    gençlerbirliği-parma
    gençlerbirliği-valencia

    bu iki maç benim ankaralı olarak görebildiğim iki avrupa kupası maçıydı. ikisini de kazanmıştık. çok acayip bir duyguydu gençlerbirliği'nin valencia'yı yendiğini bizim kötü 19 mayıs stadı'nda görebilmek.

    ersun yanal gençlerbirliği'ndeyken baki mercimek (19), okan koç (20), uğur boral (18), serkan balcı (19), gökhan gönül (17), orhan şam (16) gibi gençleri ilk onbirde oynatıyordu.

    milli takımdayken hakan şükür'ü kadroya almadı diye fetö medyasının baskısıyla görevinden alınmıştı bilen bilir. fetö'nün ne istediniz de vermedik zamanlarıydı. ersun yanal da o verilenlerden biriydi.

    manisaspor'a gitti lige yeni gelen bir takımda çalıştı. arda turan (17), caner erkin (17), selçuk inan (19), hakan balta (20) ersun yanal'ın o dönem ilk onbirde oynatıp parlattığı gençlerdi.

    trabzon'a gitti, oradan da ligin bitmesine 2 ay kala 3. sıradayken ve şampiyonluk kovalarken puan farkı 5'e çıktı diye (aslında şenol güneş gelsin diye) kovuldu.

    fenerbahçe'deyken de takımı nisan'da şampiyon yapmasına rağmen aziz'in yerine sözünden çıkmayacak aykut'u getirmek için yaptığı mobbinge dayanamayarak istifa etmek zorunda kaldı.

    türk futboluna verdiği katkılara rağmen diğer hocalar gibi boş yapmadığı için kıymeti bilinmedi. eğer bu adam geçen süreçte hala alkolik olmadıysa, derbeder olmadıysa gelsin alsın takımı burdan.

    şampiyon bıraktığın takımı 17. sıradan almak da cool hareket hocam. yakışır sana.