entelektuel7
profili

  • yunanistan'a 850 bin türk turist gitmesi

    imkanımız yoktu tatile yurt dışına çıktık.

    ikinci ele gücümüz yetmeyince 0 aldık.

    anlatım bozukluğu değil efendim ahlak bozukluğu.

  • süleyman soylu

    ülkenin sığınmacı istilasına uğramasının en büyük 2. müsebbibidir. sen, ben affetsek tarih affetmez. tarih bu gerçeği hep hatırlatacak ve kendisini hiç de hoş anmayacak.

    hudut namustur seninle hudut yolgeçen hanıdır anlayışına dönüştü.

    hiç öyle bağırıp çağırıp, damarlarını çıkarıp üste çıkmaya çalışma sayın soylu!

    ülkedeki manzara-i umumiyenin perişan halinden önemli ölçüde sen sorumlusun.

  • istanbul trafiğinin bitmesi

    ayasofya hangi belediye başkanı döneminde açıldı?

    -imamoğlu

    trabzonspor hangi belediye başkanı zamanında şampiyon oldu?

    - imamoğlu

    istanbul trafiği hangi belediye başkanı zamanında rahatladı?

    -imamoğlu

    biraz da siz çıldırın ulan gazoz kapağı troller.

  • türk gençlerinin türkiye'den nefret etmesi

    bir öğretmen olarak gençliğin ülkeye olan ümitsizliğini hiç bu kadar vahim görmemiştim.

    pandemi vs derken 2 yıldır çocuklarla göz göze gelmiyorduk ancak şimdi beraberiz. çocukların hemen hemen tümünde gördüğüm müthiş bir umutsuzluk ve ülkeye dair hayal kırıklığı var. ben sorumlu davranıp onların ifadelerini buraya yazmıyorum ama inanın iki haftadır bu durumdan ötürü canım çok çok sıkkın. onlara moral vermeye, umutlarını yükseltmeye çalışıyorum ama ben de bir yere kadar varım.

    bu ülkenin bugünlerine ve yarınlarına yazık eden fosil siyasetçiler sizlere kötü haberim var! bu ülkenin gençliği sizleri hiç affetmeyecek. kurduğunuz tüm algıların söylediğiniz tüm yalanların hepsinin ama hepsinin farkındalar ve içlerinde birikenlerin gazabından asla kurtuluş yok sizlere.

    ve siz moruk moruk dolaşıp yav bu gençlik bitmiş diyenler. o gençliğin kesip attığı tırnak dahi olamazsınız siz.

  • ziya selçuk

    ben binaliye oy topladığı akşam ümidi kesmiş öğretmenlik vasfını silmiştim. daha yeni uyanananlar var bunun ne olduğuna.

    isterse ekrem'e oy toplasın, yine silerdim. eğitimcilik iddiası olan adam siyasete hiç bir şekilde bu derece bulasamaz. he eğitimcilik kalmayıp da siyasete bulaşırsan işte böyle 10 saat kala okul açtırırlar sana.

    #egitimdetelafibasliyor taglarına yazan atanamamış öğretmenlerin duygularıyla oynuyordu 1 haftadır. zavallı aday öğretmenleri tag çalışmalarında kullanıp bir güzel ziya yaptı bakan bey!

    bir de bunu ziya hocam deyip sahiplenen öğretmenler var hatta muhalif olup. ağzına kürekle vurası gelir insanın!

  • getir'in kurye bahşişlerini çalması

    bakın her türlü hizmet aksamasıni anlarım, hepsi kabul. ancak asgari ücret ile çalışan ve canını ortaya koyarak serviste çalışan emekçilerin 3 kuruş bahşişine göz dikiyorsaniz dünyanın en aşağılık işletmesi olursunuz benim gözümde.

    getir bir açıklama yapmış ama herkesin açıklamasına güven olmuyor artık.

    getir personel özlük hakları konusunda çok zayıf kalmaya başladı. iyice sömürgen oldu çıktı. özellikle rekabet artınca personel haklarını epey kıstılar. bundan 3 yıl önce bile 3 binden aşağı çalışmayan kuryeleri asgari ücrete mahkum ettiniz bari bahşişe dokunmayın!

    iddiaların gerçek olmamasını diliyorum.

  • 1800 tl maaş alan kolej öğretmeni

    yıllardır bu fikrimi yazmak için bir bahane arıyordum bu başlık iyi oldu.

    özel okula çocuğunu gönderecek veliye 150 tane kıstas sayarlar. okul şöyle olmalı böyle olmalı. şu ana kadar rast geldiğim hiç bir yazı da görmedim ki çocuğunuzu göndereceğiniz özel okulun öğretmenlerine olan ücret politikası ve özlük hakları nelerdir bunları araştırın diye bir ölçüt olsun. düşük ücretlerle, yaz döneminde maaş vermeyerek tüccarlık yapan, öğretmeni saatlerce derse sokup öğretmen gelişimine değer vermeyen kurumun çocuğunuza katacağı hiç bir şey yoktur. o paraya biraz servis parası verip biraz da bir yolunu bulup eli yüzü düzgün bir devlet okuluna verin. çok daha iyi yaparsınız.