erenimos4
profili

  • köpeğe tecavüz ederken basılıp dayak yemek

    videoyu izleyerek, ''ama köpek de kuyruk sallamış'' diyecek bir kitleyle beraber yaşıyoruz.

    edit: ''köpek, istemiyor olsaydı kuyruk sallamaz, ısırırdı'' diye mesajlar geliyor. tabii ki, bütün sülalesi eşekle çiftleşerek çoğalmış olan insanlar için normal bir durumdur.

  • memurlar.net'in hakan muhafız'ı hedef göstermesi

    ''hakan muhafız ise kapalıçarşı çocuğu olarak gösterilmekte, ama bir rol model olarak, ne kadar kötü özellik varsa hepsini taşımaktadır (uygunsuz ilişkiler, alkol, sigara)... işin en dikkate değer tarafı, senaryo bakımından çok dikkat çekici olmayan dizinin imdp puanının 9 olarak gösterilerek, netflix'in türkiye'deki yaygınlığı artırılmaktadır.
    dizide, türk polisi, para için iş yapan, hiçbir kanun kural tanımayan, kötü rollerde gösterilmektedir.'' denilmiş.

    diziyi hiç izlemedim, ama insanlar sansür olmasın diye para verip bu platformu satın alıyor. çok rahatsızsanız siktirip gidin çukur mu, kuyu mu, sikimsonik mafya dizilerini şikayet edin.

  • evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar

    ''baskalarinin iliskileri benim sorumlulugum degil. tas gibi bir kocaniz varsa ve kendi istegi ile bana geliyorsa, uzgunum, affetmem. ''

    senin sorumluluğun başkalarına değil, kendine olmalı. kendisine saygısı olmayan bir sürtüğün girdiği entry.

  • turkcell ceo'sunun çok terbiyesiz biri olması

    ''bizim heyecanımızı ve kararlılığımızı durduramayacaksınız'' nedir yahu? parti başkanı üslubu resmen komedi. talimatla oraya geldiğini şu cümleden bile anlayabilirsiniz.