kebap seven unicorn2
profili

  • 17 aralık 2018 fenerbahçe'nin şahlanışı

    tam şahlanıcam, bi gülme tutuyor.

  • galatasaray'ın saltanatının var sistemiyle bitmesi

    herkes galatasaray’ı tutabilir, arkadaş kendince fetöyle galatasaray’ı birleştirmeye eski tarihlerde futbolcu olan kişilere atıfta bulunmuş. öncelikle sikmişim fetöyü; yıllarca fransız bağdaştırması yaptılar; çanakkale’de verdiğimiz liseli şehitleri görmezden gelerek, terörist başı galatasaraylı pkk takımısınız dediler ima ettiler, uefa kupasını aldık, kaleye taffarelin yerine kaleci rüştü’yü alıp dünya üçüncüsü olduk. bırakın arkadaşlar fanatikliği. var gelmişte adalet olmuş ulan bir hafta önce bütün dünya çalınan 2 puanımızı gördü amk beşiktaş maçı zaten ortada çift vuruş verdiği pozisyona minikler liginde bile devam derler.
    utanmadan fetö diyo ; hacım o küfürleri suçluluktan hakettiğin için yiyorsun, hakan şükür dediğin adam akp den milletvekiliydi, yani diyeceğim feto meto yoktu yani. hoca efendi deniliyordu. sen şimdiye bakacaksın var mı galatasaray camiasında herhangi bir durum onu konuşacaksın, arif yere atmışta kendini öyle olmasaymışta böyle olurmuş fetö yapmış.
    o zaman şimdi fenerbahçe şike yapamadığı için mi kümede kalma mücadelesi veriyor, anadolu takımlarının çizgiyi geçen golleri gol olmadı bu ülkede var gelmişte adalet olmuş .
    varınızı yoğunuzu ortaya koyun galatasaray o bahsettiğiniz fetöden de fetöcülerden de alayınızdan da büyüktür. 2 tane futbolcunun fetöcü olduğu yıllarda namağlup uefa kupasını aldık, peşinden madrid ‘den süper kupayı aldık. bence attığınız bu karalamalar haklılığınızdan değil ezikliğinizden geliyor.
    bu ülkeye önce tüm branşlarda galatasaray kadar hizmet edin, ondan sonra zaten çamur atmazsınız.