mcdoc3
profili

  • kadının en seksi yeri

    1-memeleri
    2-dudakları
    3-poposu

    gözleriyle birlikte içten gülümsemesi demiş biri hahahahah biraz daha zorla belki düşer :d

  • ekşi itiraf

    şu an dahiliye stajındayım ve onkolojideyim. bugün vizit öncesi hasta hazırlayın dediler. hastanın odasına girdim her yerde renkli balonlar vardı,çok küçük bir kız vardı,yanında da anne ve babası. annesi kızının ödem toplamış bacaklarına masaj yapıyordu. her birinin yüzü çok çaresiz ve üzgündü. ilk defa çaresizliği bir insanın yüzünde bu kadar net bir şekilde gördüm.
    hasta hikayesini almaya başladım. öğrendim ki o kızcağız 24 yaşındaymış. 1,5 ayda 20 kilo vermiş. safra yollarını tutan bir kanser türü yüzünden. karnı asit doluydu. saçları,kaşları dökülmüştü. güzelce konuştuk,pek yormak istemedim ve odadan çıktım. aklımda “bu kız iyileşir” düşüncesi vardı.
    vizit saati geldi. hocayla odaları dolaşmaya başladık. bu kızın odasından çıktıktan sonra hoca “bir haftaya ex olur” dedi. allahım dünyam başıma yıkıldı resmen. ama bunu sadece içimde yaşamak zorunda hissediyorum çünkü ailem böyle kötü durumları dinlemek istemiyor ve herkes sürekli “soğukkanlı olmalısın” muhabbeti yapıyor. içim o kadar acıdı ki sözlük. buraya yazmak istedim... güzel ilayda belki bir mucize olur ve uzun uzun yaşarsın.

  • ölen kişiden geriye kalan en hüzün verici nesne

    çok sevdiğim arkadaşımı 3 sene evvel lösemiden kaybettim. aylarca hastanede yattı. o dağ gibi çocuğun gözümüzün önünde iyice zayıflayıp çökmesi beni çok yaralıyordu ve hiçbir şey yapamıyordum. bir gün yanına hastaneye gitmiştim. ilik nakli planlanmıştı mutluyduk,çok umutluyduk ama korkusu hiç geçmiyordu. ona moral vermek için şakalar komiklikler yapıyordum kendimce. üstündeki kapüşonlu ceketini lisede çok giymişti. şimdi hastanede yine giyiyordu.
    kerem dedim üstünden ameliyatla alıcaz yeter giydiğin. o anda çıkarıp bana verdi. al bakalım sende kalsın iyileşirsem geri alırım ama dedi. canım arkadaşım keşke benden gelip alsaydın. kokun hala üstünde duruyor sanki. seni çok özlüyorum. huzur içinde uyu.