uykusever3
profili

  • 5 yıl önce sıradan olup şimdi lüks olan şeyler

    haftasonu dışarı çıkıp dogum gunu haftam olmasi sebebiyle kendime ani bir kararla iphone hediye etmistim* simdi ani kararla anca telefon kilifi alabilirim heralde.

  • konut kredisi ile ev almak

    15 yıl uzun olabilir ancak kredi ile ev almak mantık dışı değildir. bakmayın burdaki ergenlerin "ömör böyö börçmö ödöycöz" laflarına. zaten kirada oturuyorsunuz, yaşadığınız müddetçe kira ödeyeceksiniz. işsiz kalınca ev sahibiniz tabi tabi buyrun dilediğiniz kadar oturun demeyecek heralde. her harükarda işsiz kaldığınızda problem yaşayacaksınız ama ev alırsanız ömür boyu kira ödemeyeceksiniz en azından.
    geçenlerde okan bayülgen bir programda mal mülk almayı sevmediğini, materyalist olmadığından dem vuruyordu. hiç sevmem ev almayı, gerek yok diye konuştu iki saat. sonra sunucu sordu, ya çocuğun için hiç mi birikim yapmadın diye. cevap şu ben ona dünyadaki bir çok başkentte ev aldım, ilerde dünya vatandaşı olmasını isterim bla bla bla. hani materyalist değildin?
    insanlar ortamlarda havalı görünmek için iddialı cümleler kurarken, arka planda peşinat hesapları yapabiliyor. etkilenmeyin kimseden.

  • yaparım çocuğu boşarım adamı alırım nafakayı

    kadınların yaparım çocuğu, boşarım adamı, alırım nafakayı dedikleri erkekler siz değilsiniz fakir sözlük yazarları. sizlik bir şey yok, çok şaapmayın.