temizlik yapmaya usendim5
profili

  • kadınlar olarak makyaj yapmak zorunda değiliz

    yav konunun kendisini geçtim; başlığı hortlatan bir erkek, devamında kadınlara saydıran yine erkek. nasıl bir deliliğe maruz kalıyoruz biz canlar? allah nöronlarınızı artırsın beyler, başla türlü seri katil olacam.

    ek: bak hala ya. kışt.

  • sobalı evde yaşamış sözlük yazarı

    sobalı evde yaşayan çocuk oluyor genelde kendisi. milenyum sonrası pek kalmadı haliynen. debe’de gördüm sinirim fırladı da dedim ben de bi yazayım:

    yazın kömürü kömürcüden, odunu ardiyeden alan kişilerin evladıdır. ana babaları çatıya ya da bodruma odun kömür taşırken meybuz dilliyordur, o yüzden taşıma denen bu boku bilmez. kışın götünde haftalık odun kömür getirildiğini de bilmez. ne boru kurmuştur ne boru söküp temizlemiştir, pisliğini bilmez. hangi kömür iyi yanar hangisi zerre yanmaz bilmez. soğuk suda bulaşık yıkamamıştır, anasının elleri soğuk sudan kıpkırmızı olmuştur, eklemleri soğuktan şişmiştir ellerini kapatamaz, bizimki işte ay kahvaltı der. kahvaltı sonrası annenin eller gitti. sabah uyanırsın, ortalık buz. arada soba dumanından zehirlenip ölürsün.

    köyde kömür de olmaz ardiye de olmaz, peyderpey gidip ardiye yolarsın, tepeler saç biti girmiş gibi kel kel kalır.

    çok romantize ediyorsunuz, beni sinirlendiriyorsunuz. iki noktalı üç noktalı filan.

  • seviştikten sonra kaybolan erkek

    en sevdiğim tip. kaybolsun, hem de derhal kaybolsun, gitsin başka yerde uyusun. aramasın, geri gelmesin, onunla mı uğraşıcaz. herkes işine baksın.

  • aldatan kadın dayak yemeyi hak eder mi sorunsalı

    “erkeklik öldürür”ün tanımlarına sahne olmuş.

    buraya yazan birtakım potansiyel/ reel katilin ışıltıları ile erkeklik tanımı yeniden yapıldı, okuyan kaç ‘tepkisiz’ insan neler yapılacağını öğrendi. suçlarınıza bir yenisini daha eklediniz: azmettiricilik.

    hukuk işlese idi hepinizin yeri hapistir. götün çocukları.

  • gamze özçelik'in tesettüre girmesi

    bu kadın tecavüze uğradı, tecavüz kameraya alındı, türkiye’ye servis edildi. sonunda tecavüzcü hapis cezası aldı. eğer potansiyel ve/veya reel tecavüzcü değilseniz, bu konuyla ilgili şaka yapmanız pek mümkün değildir.

    ek: kızmaktan başlığa odaklanamadım, kendimce olayı kısaca açıklayayım: hiçbirinizi ilgilendirmez.