aretwoane4
profili

  • avustralya'daki deve katliamı

    yangını söndüremiyoruz diyorlar ama deve avına fırsat buluyorlar neymiş ekolojik dengeyi sağlamakmış, yersen! oraları abojinlere bırakın siktirin gidin o topraklardan, bok ettiniz yaşamı.

    edit: bir canlıyı doğal yaşamından habitatından koparıp başka bir yerde çoğaltmak sonra da siz bizim su kaynaklarımızı tüketiyor ve yangına sebep veriyorsunuz demek ancak insanlığa yakışan aşağılık bir tutumdur. neymiş bir devenin canı insan canından daha kıymetsizmiş, normalmiş. bu nasıl bir zekadır anlamak zor. oradaki yangına sebep olan tek şey, gereksiz ve eğitimsiz nüfus artışı sonucunda oluşan küresel ısınma, insan öyle bir şey ki kendisi için diğer dengeyi de rahatlıkla bozabilir.

  • 20 ekim 2019 azerbaycan olayları

    türkiye'yi desteklediği için değil, halkın kötü şartlar altında yaşadığı için karışan devlet.

    azeri bir arkadaşım vardı, usulsüzlük ve torpil her yerde var parası olan her şeyi yaptırıyor diyordu. anlaşılan artık canlarına tak etmiş.

  • ekşi itiraf

    çok mutsuzum be sözlük..

  • 23 yaşında olup hala araba kullanamayan insan

    ben de 23 yaşındayım ve ehliyetim yok, hiç direksiyona geçmedim. üniversiteye araba ile gelip baba parası yiyen tipler var, zaten ülkemizde yoğun bir gereksiz taşıt kullanımı var, ve yoğun bir trafik. herkes kendi arabasını kullanmak istiyor, insanlar bireyselleşiyor, keşke daa güzel daha insancıl otobüsler ve metrobüsler ya da bisikletler olsa da, etrafa kirlilik ve gürültü vermesek. bir otobüse 50 kişi binmek de saçmalık, onu da diyeyim. hırsızı var, sapığı var, ter kokanı var, hasta olanı var.
    edit: imla