ricard mangalyurekli4
profili

  • türk gençliğinin çöplüğe dönmesi

    kendini geliştirmek isteyen iddia edildiği gibi %5 ise, aydınlık günler bizi bekliyor demektir. türkiye'de 20 milyon civarı gencin %5 i, 1 milyon genç yapar. kendini geliştirmeye çalışan 1 miyon genç bu ülkeyi müreffeh seviyeye çok rahat çıkarır.

  • antalyalıların deniz görmüş konyalı olması

    yaptığım gözlemler ile vardığım sonuç. işim gereği sık sık antalya'da vakit geçiriyorum ve cidden hamaset olsun diye değil, gerçek olduğu için bu analizi paylaşıyorum.

    orijinal antalyalılar ile konyalıları ayırmak cidden çok güç. kaba sabalık, köylülük aynı seviyede. hele serik, korkuteli gibi ilçelerden çıkan yobazlar konyalılara modern dedirtir. kepez gibi doğudan yoğun göç olan göt deliği bir ilçeye zaten değinmek bile istemiyorum.

    muratpaşa'nın seçkin bir kısmı (lara, fener vs.) ve konyaaltı'nın liman, hurma gibi yabancı göçü alan yerleri dışında her yer çomar dolu. şahin bu şehirde en çok göreceğiniz araç modeli. aniden yola çıkan, aptalca hareketler yapan, olmayan trafiği yaratmaya çalışan barzolar bu şehirde.

    insanı oldukça yobaz ve iletişim problemli. köylüsü ayak üstü adam sikmeye çalışan köylü kurnazı. bir de bu adamların turizm geliştikten sonra tarlası otel olupta para görenleri varki değme düşman başına. kırolukta kürtler ile yarışırlar.

    ülkemizin her yerinde olduğu gibi kaliteli insan sayısı bir elin parmağını geçmez.

  • aknaz kaşar peynirinin şişmesi

    ürün bozulmuş, bakteriler gaz üretmeye başlamış. büyük ihtimal soğuk hava zinciri bir yerlerde bozuldu.

  • devlet elektrik sayacı bağlamasın diyen urfalı

    devletin oğluymuş, ben daha çok orospunun oğlu görüyorum orada.