kivalo3
profili

  • aramazsan aramayan sormazsan sormayan insanlar

    bunu ben de yapıyorum ama sebebi tamamen düşünce yapımla alakalı. ben değer verdiğim insanları 10 sene görmesem, yine ilk gördüğüm yerde 10 sene önceki samimiyetim neyse o şekilde davranıyorum. bu onlar için geçerli olmayabilir. bazen arayıp sormuyorsun sitemiyle karşılaşıyorum. bu sebeple eğer bir işten ayrılacaksam, ya da sık görüştüğüm insanlarla aynı sıklıkta görüşemeyeceğim bir durumdan çıkıyorsam hepsine ''bende pek arayıp sorma huyu yoktur haberin olsun'' diyorum.

    telefonla konuşmayı da pek sevmiyorum açıkçası, arayınca da nedense hep benim bir konu bulmam gerekiyor, bulamayınca telefonda bir sessizlik oluyor, hiç sevmiyorum bu durumu. diğer insanlara tuhaf geliyorsa bu konuda yapacak bir şeyim yok. o sebeple mesajla çözülemeyecek bir durum olmadığı sürece aramıyorum.

  • şu an okunan kitap

    (bkz: tanrıların arabaları) - (bkz: erich von daniken)

  • 3 ekim 2018 porto galatasaray maçı

    geçen yıl porto'yu sahalarında yendiğimizde, en büyük kozlarımızdan biri pepe'ydi. abou cezalı olduğundan marega oynuyordu. pepe tek omuzla, o ayıyı pist dışına itti. hücumda kaliteli isimleri var ve buna gs'nin sallantılı defans hattını da koyunca gol yememe ihtimali yok gibi. maicon ya çok iyi ya çok kötü oynuyor. maçı izlemeyecek gs'li arkadaşlar için tavsiyem, yarın akşam gündem kısmında maicon için 25-30 entry girilmiş olursa, anlayın ki gs maçı kazandı. 150 kadar entry girilmişse oradan hemen uzaklaşın.