sebastian carlos4
profili

  • eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey

    bundan 6 yıl önce işyerimden bir arkadaşımın karısını başka bir erkekle el ele görmüştüm. kadın o an far görmüş tavşan gibi kalmıştı benim karşımda. akşamına muhtemelen eşinin telefonundan bana ulaşıp çocuklarının hatrına suskun kalmam için adeta yalvarmıştı. benim o çok seven arkadaşıma durumu kaç kere ima etmeme hatta açık açık evli kadınlara güven olmuyor sen de dikkat et dememe rağmen anlamadı. en sonunda kadın sevgilisinden dayak yiyip karakolluk olunca olay patlak vermişti. sonrasında arkadaşım parçaları birleştirip benim bildiğimi çözdü. hep beni suçladı açık açık ona söylemedim diye.

    benim bu olaydan tek öğrendiğim şey ya açık açık söyleyeceksin yada hiç konuşmayacaksın. arafta kalırsan daha büyük sıkıntı oluyor.

  • bir erkeği kırmadan reddetmek

    reddedilmek her halükarda erkeği kırar. önemli olan açık açık söylemeyip oyalayarak daha da kırılmasını sağlamamak. istemiyorsanız açık açık söyleyin olsun bitsin. vakit kaybetmeyelim.

  • 3. havalimanı açılışının ertelenmesi

    3 hafta önce istanbul-malatya uçuşunda bir abimiz yanıma oturdu. kendisinin 35 adet kamyonu varmış havalimanı inşaatında. bana söylediği "sadece 1 pist tamamlandı. 2. 3. pistler inşaat aşamasında 4. 5. ve 6. pistlerin ise kazığı bile çakılmadı henüz. açsalar bile sadece 1 pist çalışır" demişti. adam dalga geçiyor sanmıştım. gerçekmiş.

  • whatsapp mesajlarını silmeyen insan

    gizleyecek bir şeyi olmayan adamdır. güvenilir.