benim dengemi bozmayiniz3
profili

  • erkek vücudunun hiç sanatsal olmaması

    hiç yunan heykeli görmemiş cahil beyanatı.

  • masterchef türkiye

    uğur'u sessiz sedasız eleyip göndermek yerine, bu şekilde hedef tahtası haline getirip linç edilmesine ve belki ileride hukuken ceza almasına sebep olacak şekilde çığırtkanlık yapmak resmen kötü niyettir.
    acun işi gücü bırakmış ergenlerle uğraşıyor, komik.
    bu ülkenin gençlerine ne verdiniz ki ne bekliyorsunuz? hayatları boyunca adaletsizlik ve ahlaksızlığa tanıklık etmiş bu gençlerden terbiye beklemek çok büyük ikiyüzlülük. sen önce o kızın yaşındaki metresini terbiye etseydin de insanlar enkazda ölürken partilerde hoplayıp yayınlayarak toplumun nefretini kazanmasaydı, di mi açun bey?

  • mert fırat

    evlendiği kızda (bkz: idil fırat) kıroyum ama para bende havası var. kına gecesine geldiği tahtırevanda emanet gibi eğik bükük oturan, zevksiz giyinen, kapkara kalın kaşlarıyla mahmut abi görünümlü ama batıda okumuş sentez bi kızcağız.

    geçmişini pek takip etmedim ama ünlü erkeklerin peşinde koşmuş birçoklarıyla adı çıkmış en sonunda kendini mert’e yamamış diyolar.

    mert de demek ki parayı bulana kadar sosyalistmiş diyolar. 1,5 yıl çıktığı kızı (bkz: hande doğandemir) çotank diye (galiba aldatarak) bırakıp 2 ay içinde nasıl bununla evlenmeye karar verdi diyolar.

    sonuç olarak gördüğüm kadarıyla mert’in karizması sıfırlandı. sosyal medyada herkes dalga geçiyor şu sıra. kadının vezir de rezil de etmesi durumu tam da bu galiba.

    edit: birçok uyarı aldım, hande doğandemir mert fırat’ı aldatmış, o yüzden ayrılmışlar diyenler var. bu da burda dursun.