keyif suruyoruz7
profili

  • uşak üniversitesi eğitim fakültesi dekanı rezaleti

    yüksek lisans yapan birinin "iddia" kelimesini "iddaa" olarak bilmesi ve yazması bence daha büyük bir rezalet. kupon yaparken yüksek lisans yapmaya karar vermiş arkadaş sanırım.

    edit: şimdi baktım 60 entry'si var, 50'si futbol ve basketbolla alakalı. insan sarrafıyım be.

  • pentagram

    pride'ın eski pentagram sound'unu hatırlatmasının tek sebebi hicaz makamı bir eser olması. tıpkı lions in a cage, 1000 in the eastland, dark is the sunlight, in esir like an eagle ve başka birçok şarkılarında olduğu gibi.
    şarkının intro'suyla ben de gri kumaş pantolon, lacivert ceket ve kravatım, beyaz gömleğim, walkman'ime bağlı kulaklığımla dolmuş beklerken buldum kendimi. ulan sırf şu hisler için bile hastayım babalara, şu boktan dönemde bile üretiyorlar sağ olsunlar. sizin hicaz osuruğunuzu bile dinlerim ben.

  • lise kantincisinden akılda kalan

    dini muhabbetler eden arkadaşların sohbetine salça olup, "ben bu cebrail'den çok korkuyorum gençler, can alıyor ya" deyince "azrail abi o" diye kahkahayı basmışlar bizim elemanlar. "gülmeyin yav ben bu peygamberleri hep karıştırıyom" diye sıvamış ipnetor. picin tekiydin hakan.

  • izlenen en berbat film

    abi ben bu özgüvene cidden hayranım, valla bak. 20 senelik bir oluşumda böyle başlığın varlığını sorgulamıyor, aramaya inanmıyor, yetmiyor forum tarzı başlık açıyor. saygıyla eğiliyorum, sikeyim kötü filmleri.

    edit: başlığın orijinal hali "izlediğiniz en berbat film" gibi bir şeydi.

  • 31 mart 2019 yerel seçimleri

    korkusuz korkak filminde mülayim, kahvede mehtap ablamızı önceki gece nasıl götürdüğünü anlatırken "hafif de sarhoş" deyince, arap da "oh oh, daha tatlı olur, daha tatlı olur." diyor ya; sözlükteki seçim muhabbetleri de öylesine tatlı oluyor. biz de mülayim'in mehtap abla hikayesini dinleyen arkadaşları gibi ağzımız açık, bir umut okuyoruz işte. misal, adam "chp akp'yi geçerse şaşırmayın, at fava bekle" diyor, bize de seçim geceleri, o favlara bakıp bakıp mesela yani'yi yemek düşüyor.

    umut işte...

  • ilkokul birinci sınıftan akılda kalanlar

    burnuma fındık büyüklüğünde sünger parçası sokup nefesimle fırlatmak gibi aksiyon dolu bir hobi edinmiştim. bir gün ne yaptıysam çıkmadı. anneme de diyemedim korkumdan ama sorun yoktu, nefes alabiliyordum neticede. bir iki hafta sonra rezalet bir koku yaymaya başladım etrafa, sınıf arkadaşlarım beni görünce burunlarını tutmaya başlamışlardı. öğretmenim annemi okula çağırdı ve ne bok yediğimi itiraf ettim. hemen acile... doktor cımbızla hemen çıkardı süngeri, kendisi ve hemşireler gülmekten yarıla yarıla...

    koca adam oldum, yetmedi o koku saldığım okulda öğretmen oldum, o sınıfta şimdi derse giriyorum ama annem hala anlatır ve beni türlü ortamlarda rezil eder.

  • 9 günlük tatil sonrası ilk pazartesi

    ben bu tarz "ayy tatil de bitiyoo, işbaşı yapıcaz:/" geyiklerine oldum olası kılımdır. şükürsüzlüğün dibidir. işin var kardeşim daha ne istiyorsun. senin mevkinde olmak isteyen yüzbinlerce insan var. şımarıklığa lüzum yok.

    sene 2008, aylardan eylül. atanamamış yeni mezun bir muallimim ve cebimde 5 lira para yok. ücretli öğretmen olayım dedim, okullar açıldı ama arayan soran yok. ağladım lan halime çocuk gibi. bir gün milli eğitimden aradılar "şu köy okulunda 30 saat ders var ister misin?" diye. istemem mi... ayda 400 liram olacaktı. araya 9 günlük ramazan bayramı tatili girdi ve geçmek bilmedi.

    işte o pazartesi benim mesleğe başladığım gündür. allah işsiz bırakmasın kimseyi. o pazartesi için can atanlar da var.