o kadar da komik degildi3
profili

  • 8 ocak 2021 sağlık bakanlığı ek ödeme rezaleti

    tarih 8 ocak 2021 ve hala bu ülkenin sağlıkçıları kasım ayından bu yana geçen 68 günlük çalışmalarının karşılığı kazandığı, alın teriyle hak ettiği parayı bekliyor. evet yanlış duymadınız. tüm yozlaşmışlığına rağmen, işçilerimizin bile ay sonu parasını alabildiği güzide ülkemizde hekimler, hemşireler, sağlık memurları ve daha nice sağlık çalışanı (parasını önden almasıyla meşhur olan memur statüsünde bu insanların hepsi) 2.5 aydır kazandığı parayı alamıyor.

    sürekli "ek ödeme" yapılma ihtimalinden dolayı geciktiği söyleniyor ki bu da ayrı bir rezalet. bu ülkede aylık 40 bin vaka vardı kasım ayı başında ve hala ek ödeme için sadece bir "ihtimal" den söz ediliyor. insanlar ortaya ciddi anlamda canını koyuyor. covid şüphesiyle pandemi tarafında değerlendirmek istediğim hasta o bölgeye adım dahi atmak istemezken, ben günde 300 hasta bakıyordum aynı alanda. ki diyelim gerçekten durum ek ödeme ihtimalinden dolayı bir gecikme. ya 2.5 ay neyin hesaplaması sürebilir soruyorum size. alacağımız parayı (ihtiyaçlarımız yok ya, bekleyen faturalarımız yok ya) faize koysak %5'e yakın getiri alırdık çeyrek yıl geçti yahu çeyrek. hatta belki ben bu parayı götüme sokacağım devlet kardeşim sanane? 2.5 aydır sokamıyorum ve dertleniyorum velev ki. sa-na-ne. versene artık bu insanların hakkını.

    ek ödeme olsun veya olmasın, insanlar bir "karar çıkmadığı" için tavandan veya değil hiçbir şekilde ödeme alamıyor şu an. "daha fazla hak ediyoruz" isyanı değil bu (ki olsa da yeridir), hakkımızı bir şekilde verin artık tefeci misiniz isyanı.

    tanım: pandeminin ortasında devletimizin sağlık çalışanlarının parasına üstü kapalı şekilde yatması.

    edit: öncelikle destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim.“işçilerimizin bile” tabirini niyetimden farklı şekilde anlayanlar olmuş. ödemelerini iş başlarken değil iş biterken alan ve hak ihlali konusunda nice zulümler görmüş bir sınıf olduğu için işçilerimizin bile tabirini kullandım. onların dahi başına gelmeyen bir durum olduğunu belirtmek için. ofansif veya yukarıdan bakan bir şekilde yazmamıştım, buna açıklık getirmek isterim. yanlış bir şekilde anlaşıldıysam, istemeden gücendirdiğim kırdığım işçi kardeşlerim olduysa hepsinden af diliyorum.

  • en sevişgen meslek grubu

    en sevişgen olmayan meslek kadın doğum uzmanlığıdır, bunun garantisini verebilirim.

  • 25 yaşında evde kalmış kız

    böyle trollükler hala piyasa yapıyor mu gerçekten?