madafakamanki3
profili

  • insanı katı ve acımasız yapan şey

    kolalı jelibondur.

    senelerce aynı kafeye gidip aynı yapmacık muhabbetleri yapabildiği kankisinin bile yüzüne konuşmadan ancak pasif agresif şekilde seviye koyabilen tip bile kendini katı ve acımasız sanıyor amk. aslansınız ve de kaplansınız.

  • bjk fb derbisi deyince hafızada beliren ilk an

    duygulandım biraz.

    hayatımın en iyi günlerinden biriydi 4-3'lük maç. sanırım bir 6-7 sene aralıksız iç saha-deplasman her maça gittim. hayatımın en doğru kararlarından biriydi sanırım o gün o deplasmana da gidip orada bulunmak. maç çıkışı sağda solda binalarda fener formalı insanların alkışlarını gördüm. harbiden.

    olcay'ın 90+2'si, ronaldo'nun japon bayrağı açtırdığı maç , 90'da sergen desem vs bunlar hep duygulandıran anlar. izmir kupa finali de oynanan maç ile değil o yolda yaşananlarla sürekli aklımdadır. kimse alınmasın hayatımda gördüğüm en troll tribün anı da bir fenerbahçe maçına denk gelir. fener'in müze baskını, bizim vapur çıkartmamız az buz işler değildi eyvallah ama korkak tavuk ortega muhabbetini 77 sene daha unutmam.

    fenerli olsam da kleberson'un attığı o değişik golden sonra biz daha ayaktayken tuncay'ın 90+4 golü derdim muhtemelen. biraz fanteziye kaçsam da beraberlik golü falan olmasına bakmaksızın 9 kişi iken, tribündeki herkes fark beklerken oley çekerken o enteresan karambol golünü unutmazdım.

    ama geliyoruz hafızada beliren ilk ana. ben bir maçta ölümden dönmüş olabilirim. bir iki kişiyi de öldürmek ya da yaralamak suretiyle zarar vermekten bir kahraman sayesinde kurtuldum. yeni açık setteyim. en üst kat. fink o voleyi koyduğunda hafif kafa güzelliği hafif deli ibo'nun ortası ile gelen bir golün şaşkınlığı ile aşağı doğru bir kaydım. bildiğiniz aşağıdakilerin üzerine doğru gidiyorum. 3-4 metre olsa yükseklik en azından 2-3 kişinin boynunu kırma bir yerlerine zarar verme ihtimalim çok yüksek. tam o sırada bir kahraman paçamdan tuttu. bildiğiniz ters bir şekilde, paçamdan tutulmuş şekilde sallandım biraz ve yukarı çekildim. pantolonumuz da sağlammış ki yırttık. bir an belirecekse en başta o 1-2 saniyelik aha lan gidiyoruz anı ve o sallandığım anlar gelir. ilk refleksi gösterip paçamdan tutan abi de hatırlıyorsa ve buraları okuyorsa gözlerinden öpüyorum.

  • entelektüel erkek bulmanın oldukça zor olması

    çoğunuz kendinizi entelektüel zannettiğinizden dolayı ya da entelektüel olmayı copy-paste bilgiler, tipler ve görünüşler olarak sandığınız için başka bir entelektüeli anlamanız zor. farketmeniz daha zor olabilir. gerçi kime ne anlatıyorum ulan. hanginiz kabul edeceksiniz aslında entelektüel olmadığınızı, öyle görünmek ve göstermek istediğinizi. bir entelektüelin başka bir entelektüeli sevmesi de epey zordur aslında. ben değilim ama az biraz tanırım. aslkdj gerçi siz onu da yeaaa aynı filmleri izliyoruz,aynı kitaplarla fotoğrafımız var şapşikle seviyesinde değerlendirdiğiniz için bir şey diyemiyorum. ben kendi kafama sıçayım zaten hala kime laf anlatıyorum.