joeblack893
profili

  • iphone'un en büyük sorunu

    çayomi'den yazıyorum ayfon'un en büyük sorunu kendisinin iyi çevresinin kötü olmasıdır.
    lan sene 2020 olmuş amk yapılan muhabbetler bitmiyor.
    7 sene iphone 4,6,6s(2 adet kullandım) tasarımı kusturdu. yeni modellerde çok pahalı geldi gittim samsung aldım. teknolojik her ürünün artı ve eksileri mevcuttur.
    ilk iphone aldığımda durum çubuğundan el feneri açma, mobil veri açma ,wifi açma falan yoktu. (bkz: ios 6)
    şirketteki it eleman dalga geçiyordu nasıl ilkel bir telefon bu diye. bizde o kadar para verdik amk yedirir miyiz? ya hacı telefon bu el feneri mi amk kısayolu olsun. ayrıca wifi öyle zırt pırt açılıp kapanmıyor ki kısayolu şart değil , 3g'yi zaten kapatmam falan gibi sikko argümanlarla pavyondan çıkardığım karıyı koruyor gibi koruyordum eksilerini . sonra ekran parlaklığı ve ses seviyeleri mevzusu vardı. ya ekran parlaklığı için senelerce ayarlara girdim amk bunu bile savundum. savunmak zorunda hissettim lan. neden çünkü geçmişi pavyon olabilir ama artık benimdi tamam mı?
    neyse velhasıl seneler geçti bu özellikler tek tek geldi vay amk dedik ne güzel şeyler varmış. adamlar konfor içindeymiş yıllardır. ama yiğitliğe bok sürdürmedik tabi . " ya işte olmasi iyi tabi üşenen adamlar için ama benim için fark etmiyordu zaten ehehe ." şeklinde koruduk çiçeğimizi. sonlara doğru androidlerde olan çoğu özellikler eklendi ama şarj sorunu peydah oldu.
    sonuç olarak teknolojik bir ürünün sorunsuz olma ihtimali yok. o anki teknoljiye göre sorunsuz gelebilir , verdiğim para içime oturduğu için sorunsuz gelebilir ama vardır illa sorunu. hepsinin var. tatava yapmayıp paran varsa 11 pro max al geç . iphone 6 kullanan adam sorunu yok demesin amk .

  • 6 şubat 2019 galatasaray hatayspor maçı

    hatayspor kalecisinin kafasına su şişesi atan orospu çocuğu taraftar eğer burayı okuyorsan ananı hatayspor siksin.
    tanım: maç
    not: terimspor

  • sözlük yazarlarının okumakta olduğu kitaplar

    david eagleman - beyin “ senin hikayen “

    nörobilime ve kendimize dair bir keşif yolculuğu , şiddetle tavsiyedir.