kollektifreis4
profili

  • ozan muhammed kabak

    20 yaşında, liverpool'a transfer oldu, potansiyeli var, şu kadar maça çıkmış vs. vs.

    şu an için diyorum, şu an için merih'ten de kaan ayhan'dan da iyi stoper değildir. nuri şahin nasıl real madrid'e gitti diye milli takımda formda bir selçuk inan'dan veya emre'den verimli değildiyse, ozan kabak için de aynısı geçerli. birkaç sene sonra belki çağlar'dan da üst düzeye çıkabilir ama bir zahmet eleştirelim kardeşim.

  • 21 mart 2021 diyarbakır il sınırının değişmesi

    coğrafya desen var.

  • masumlar apartmanı

    esra karakteri için taş denilmiş, nasıl bir yokluktur*?

  • çin seddinin çin'de olduğunu bilmemek

    kimse bu durumu savunmasın, ülkemizdeki eğitimli bir insanın (milliyetçi olsun olmasın) türk tarihini bilmemesi ayıptır. çin seddi-türk devleti ilişkisini kurabilirdi. çin devleti asırlardır merkezini koruyan köklü bir ülkedir. bu soruyu kpss, ygs, hatta oks(sbs/teog)'de bile sormaya tenezzül etmezler. hadi bunları geçtim, şaşırtmalı soruyu 3000 tl'lik aşamada sormazlar.

    bu durum mardin kapısı, belgrad ormanı, kanarya adaları örnekleriyle geçiştirilemez. berlin duvarı nasıl gelsenkirchen'de değilse, mısır piramitleri nasıl libya, sudan ve israil'de değilse, çin seddi de diğer şıklardaki ülkelerde değildir. şıklarda moğolistan olsa yine bir bit yeniği aranırdı ve anlayışla karşılanırdı. fakat %51 çin, %25 hindistan işaretlenen bir soruda açık ara fark varken ikinci bir jokere gitmek eleştiriyi de beraberinde getirir.