smoby198
profili

  • pinhani'nin kavak yelleri ekibi ile klip çekmesi

    ulan şu dizinin çekildiği zamanlar o kadar güzeldi ki... her şey eskiden çok güzeldi be. ne sikindirik bir döneme denk geldik. 2014-2020 arası felaket amk. kepazelik.

  • muhtemel covid-19 bitiş tarihi

    insan düşmanı, hayat düşmanı, sosyallik düşmanı dalyarakların doluştuğu başlık. adam 2020'nin sonuna kadar kimse evden çıkmasa mutlu olurum yazmış amk ruh hastası.

    evinde oturan ezik asosyal bir tip işte. oyun sanıyor bu işi amk. yalnız millet evinden çıkmazsa o götünü yayıp yediğin cipsi, mısırı, kolayı babayı bulursun.

    aynen kardeş 2021'e kadar sürer, sen de ebenin amına kına yakarsın.

    tanım: 1-2 aya biter inşallah, sabredeceğiz.

  • 2020 kaotik çağın başlangıcı

    çağının amına koyim sana bir şey olmasın kardeş. şu virüs bitsin de güzel bir rakı masası kuralım, gerisi hallolur.

  • gelmiş geçmiş en iyi sese sahip türk sanatçı

    cem adrian, sema moritz, sıla gençoğlu falan yazmışlar.

    taşak mı geçiyonuz oglum?

    tartışmasız, hiç şüphesiz ibrahim tatlıses. türkiye'yi bırak belki dünyada yoktur böyle bir ses, böyle bir gırtlak. açın youtube'da ibo show'da canlı söylediklerine bakın. böyle bir ses yok gencolar.

    severiz sevmeyiz o ayrı konu ama hakkını vermemek de olmaz.

    iki gözüm iki çeşme

    bir allahım var bir de sen

    kötü zaman

    garip anam

  • istanbul vs ankara

    hahahhahaaa sizin ben romantizminize sokayım, yarıldım amk ksdfhsjs. istanbul bir sevdadır yazmış, aynen 7 kilometrelik yolu 1 saatte gittiğin bir sevda, gece 3'te trafiğe girdiğin bir sevda, her gün insanlarla akraba olarak 1 saat metrobüsle yol gittiğin bir sevda, avm'lerinde türklerden çok araplarla gezdiğin sevda, sahilde çimlerde nargile içen suriyelilerle tutkulu bir sevda, beklenen deprem olur da bu sikindirik zeminlere diktikleri gökdelenler başımıza yıkılır mı acaba diye tereddütlü uyuduğun sevda, metrobüsten inebilsen kalabalıktan duraktan çıkamadığın bir sevda, 20 milyonu geçmiş nüfusuyla caddelerinde yürüyecek yer kalmayan, gürültüden arkadaşını duyamadığın sevda. sikeyim böyle aşkın, sevdanın ızdırabını be oğlum :)

    ankara yaşanılabilirlik, huzur açısından istanbul'u sikinde sallar, biraz dinlenir sonra yine sallar. :) gezilecek yerleri de istanbul'dan az olsa bile boldur yine. en azından en uzak yerine en kral 20 dakikada gidersin. tiyatro kültürü bambaşkadır. kışın kuğulu'da yürümesi, tunalı'da aylak aylak dolanması, kızılay'da sahaf gezmesi bambaşkadır. dost'un önünde sevdiklerinle buluşması başkadır. ankara başkadır.

    ankara'nın en güzel yanı istanbul'a dönüşü diyenlere imkan sağla hepsi izmir'e, muğla'ya, antalya'ya, bodrum'a düşünmeden taşınmıyolar mı bak. :) istanbul diye bir yer olduğunu unuturlar amk.

    bizim romantikler kabul etmese de yaşanmıyor artık istanbul'da. işin özeti budur.

  • mercedes-benz gla180 almama yardımcı ol kampanyası

    merhaba. ben kendi halinde yaşayan bir vatandaşım. sizinle küçük bir konu hakkında konuşmak istiyorum. bu senenin başından beri, benim için her zaman büyük bir hayal olmuş olan gla180 hayalleriyle yanıp tutuşuyorum. arkadaşlarım, dostlarım, sevgili kardeşlerim ben bu arabaya sahip olmak çok istiyorum ama benim o kadar param yok. sabahları iki poğaça bir meyvesuyu üstüne de iki dal sigaradan sonra metrobüsle işe giden gariban bir insanım.

    iki haftadır sahibinden'de gla180 ilanlarına bakıyorum. üç dört tane aracı görmeye gittim ve görüşmeler çok iyi geçti. ama işte bilmedikleri şey, benim o kadar param yoktu ki. 4 sene önce kardeşimin düğününde giydiğim takım elbisemi giyip gittim araçları görmeye. bana karşı ılımlı bir tavırdaydılar. notere gittik hatta bir araç için. kimliğim evde kalmış diyerek usulca farkettirmeden çıktım noterden ve hüngür hüngür ağlamaya başladım kapıda. çok gücüme gitti dostlarım.

    bakın dostlarım ben sıfır bile bakmıyorum. 2016 model falan bakıyorum. ailemle bu arabanın fiyatı olan 178.000 tl'nin 3'te 1'ini bile karşılayamıyoruz. :( o yüzden sizden tek isteğim gönlünüzden herhangi bir şey kopuyorsa o bile yeterli benim için ama herhangi bir destek herhangi küçük bir düşünce bile benim için yeterli.

    sizleri seviyorum dostlarım. gla180 almama yardımcı olun, dm yoluyla ulaşanlara ibanımı vereceğim. size söz arabayla her hafta foto falan atarım instagrama. isimlerinizi falan yazdırırım üstüne, lan yeter ki gla'm olsun be. :(

    edit: 50’den fazla mesaj geldi iban isteyen. burada bir aileyiz dostlarım, şimdiden 60.000 tl’yi topladık, bu paraylacksndksjxjsjs oğlum ironi lan ironi. kimsenin emeğini dilenmeyiz biz, ciddiye alıp yazanlardan allah razı olsun, umarım kalbinizin ekmeğini yersiniz :) allah herkesin gönlüne göre versin, hepiniz sağolun varolun dostlarım :)

    edit2: ironi’den anlamayip dilenci diye çıldıranlar da sakin olsun. kimseden para toplamadık oğlum, kacirdiginiz bir sey yok :)) sizi asude defne özkan başlığına alalım, ibani da acik, topladigi para da :)

  • türkiye'nin en kötü araba kullanılan şehri

    buradaki arkadaşlara güldüm. istanbul türkiye'nin en iyi şöförlerine ev sahipliği yapan şehirdir. ciddi anlamda istanbul şöförü araba kullanmayı biliyor kardeşim, çünkü bu kalabalığın, sıkışıklığın içinde öğrenmek zorundasın.

    arabanın milimi milimine sığacağı o park boşluğuna dörtlüleri yakıp 5-6 saniye içinde lap diye arabayı oturtmayı istanbul'da görürsün sadece. ankara'da, izmir'de park etmeyi bile bilmeyen bir sürü şöför var ne yazık ki. adam iki arabalık boş yere öyle bir park etmiş ki arabanın yarısı yola taşmış. diğer şehirlerden bahsetmiyorum bile.

    kaldırıma sıfır parkların şehridir istanbul, 25 arabanın dip dibe muhteşem bir senkronla asla birbirine dokunmadan, caddeden dar bir sokağa aktığı şehirdir, zaten trafikten hızlanamadığın için kaza riskinin en az olduğu şehirdir istanbul, istanbul şöförleri olarak güzel kullanıyoruz vesselam. aferin çocuklar.

  • sütyensiz dışarı çıkma modası

    kadıköy'den bildiriyorum; asmalımescit'e doğru yola çıkıyorum, yalansa seni bulurum oglum.

    yeşillenmeden ya da görmeden de inanmam. hadi bakiim.

    (bkz: seni bulacam oglum)