du gor3
profili

  • tehdit edildiğini söyleyen askerin ölü bulunması

    'tehdit ediliyorum' diyen asker ölü bulundu
    izmir aliağa kapalı cezaevi’nde jandarma er olarak askerlik yapan osman özçalımlı, dün akşam babasını arayıp "tehdit ediliyorum" dedikten sonra sabah saatlerinde ölü bulundu.

    izmir aliağa kapalı cezaevi’nde kısa dönem askerlik yapan jandarma er osman özçalımlı, bu sabah 05.00 civarında ölü bulundu. kars digor kaymakamı, ilçe emniyet müdürü ve ilçe jandarma komutanı, özçalımlı’nın ailesine giderek, çocuklarının kalp krizinden öldüğü bilgisini verdi. bunun üzerine baba ahmet özçalımlı ve çevredeki yurttaşlar duruma tepki gösterdi. baba özçalımlı oğlunun önceki gece ve dün gece kendisini aradığını, ölümle tehdit edildiğini anlattığını söyledi.

    baba özçalımlı, şunları söyledi: “oğlum bana ‘baba beni sıkıştırıyorlar ve bana vatan haini diyorlar. bana tuzak kuruyorlar benimle uğraşıyorlar’ dedi. ben cezaevini aradım, kendi imkânlarımla abdullah adlı bir uzman çavuş ile görüştüm. oğlumun durumunu anlatım. bana ‘siz merak etmeyin’ dedi. sabah bize ölüm haberi geldi. biz cenazemizin olduğu yeri öğrenmek istedik. kaymakama gittik. kaymakam bize ‘oğlunuz kalp krizi geçirmemiş de olabilir. başka yolardan ölmüş olabilir’ dedi. kars merkeze gelen yarbay bize ‘oğlunuzun kaldığı koğuş 3’üncü katta ve cenazeyi sabah 05:00’te görmüşler. düşmüş olabilir. başını bir yere çarpmış olabilir’ dedi. izmir’de çevre illerde bulunan akrabalarımız cenazenin olduğu adli tıp kurumu morguna gittiler. onlara ‘3’üncü kattan düşmüş diye teyit edildi’ demişler. kaymakam da köye gelip ‘taşkınlık çıkmasın diye kalp krizi geçirdi dedik’ dedi. ölüm haberini aldıktan sonra abdullah adlı uzman çavuşu aradım, oğlumu sordum, bana ‘oğlun bayılmış hastaneye götürmüşler’ dedi. ‘hangi hastaneye?’ diye sordum ‘bilmiyorum’ dedi.”

    haberin devamını okuyunca yetkililerin osman özçalımlı’nın ailesine tevil yoluyla erin başına vurularak öldürüldükten sonra üçüncü kattan aşağı atıldığını söyledikleri ortaya çıkıyor. bu bir nefret cinayeti. “bir er kendisine kin güdenlerce öldürüldü!”

    edit: lan gerizekalılar çocuk benim köylüm dünden beri ailesi ile beraberiz, ailesinin söylemi bu çocuk ailesini arayarak bana ırkçılık yapıyorlar, tehdit ediyorlar diye ölmeden önce beyan da bulunmuş gelip boş boş konuşmayın

    edit2: 20 yaşında gencecik bir fidan solmuş asker ocağında, ailesine tehdit edildiğini söylemiş ertesi gün ölü bulunmuş gelip olayın çözülmesi gerektiğini söylemiyorsunuz, yok yalan yok provokasyon yok öyle yok böyle ben sizin vicdanınızı sikeyim utanmasanız çocuk ölmedi diyeceksiniz yüzsüz şerefsizler!

    edit 3: işte ancak böyle saçma sapan çarpıtarak
    dramatize edebiliyorsunuz zaten olayı. ırkçılığın ne menem bir rezillik olduğunu, savunulabilir bir tarafının olmadığını içten içe sezen, ama sadece türke ve türklüğe yönelik ırkçılıktan muzdarip olabilen sakat bilincinizin, mevzuyu o tarafa çekerek insani, vicdani bir noktadan tepki verdiğinize inanmaya ihtiyacı var.

    edit4: çağdaş hukukçular derneği takipçileri olacaklarını belirtmiş. fakat hiçbir siyasiden kaydadeğer bir açıklama gelmedi. öyle bir retweet ile geçilecek bir durum değil bu. her 20 yaşındaki erkek gencin gitmek zorunda olduğu askerlik kurumundaki can güvenliği ile ilgili soru işaretleri oluşmuş durumda. muhalefet sorgulamak zorunda, iktidar da soru işaretlerini gidermek zorundadır. görmezden gelemezler!
    twitter'dan #osmanözçalımlıyaneoldu hashtag'i ile destek olabilirsiniz @tekornexsan

    osman özçalımlı benim köylüm ve akrabam, ailesi faillerin meçhul kalmamasını istiyor !

    (bkz: #111018917)

    https://www.gazeteduvar.com.tr/…-asker-olu-bulundu/

    https://www.evrensel.net/…sekilde-hayatini-kaybetti

    https://www.birgun.net/…4?__twitter_impression=true

  • kusma hissi uyandıran popüler kelimeler

    bir ara her yere albayım malbayım yazıyorlardı ya nasıl s....m geliyordu onları

  • küçük göğüslü kadınlardan hoşlanan erkekler

    ben kadından hoşlanırım bir bütün olarak şu veya bu fiziksel özelliğe sahip olduğu için herhangi bir kadından hoşlanma gafletine düşmedim umarım düşmem de.