hala mi ceren yahu5
profili

  • suudi arabistan'ın miss asia 2024 yarışmacısı

    tebrik edilesi bir adım. araplar bile eski arap masallarına göre hayat yaşanmayacağını anladı, moderniteye yanlıyorlar, bizimkiler hâlâ nato kafa nato mermer.

  • f/p oranı en kötü markalar

    (bkz: gillette)
    ulan altı üstü biraz plastik, daha da az ucu keskinleştirilmiş metal birleşimi bir ürün bu traş bıçağı dediğin. 3-5-7 bıçaklı diye adam düdükleme taktikleri dışında bir teknolojik gelişimi de yok, 100 yıldır aynı bok. hangi akla hizmet 200-300-400 liralarda fiyat istiyorsunuz siz bu ürünlere?

  • erkeklerin arzuladığı kadın tipi

    sürekli kadınlarla alakalı açılan başlıklar, girilen entryler, genel olarak yapılan yorumlardan anladıklarıma göre şöyle bir şeydir sanırım;

    -yüzü ve fiziği güzel olacak, ne kadar yoğun olursa olsun spor yapacak taş gibi götü, iri ve diri memeleri, ince beli ve ince ayak bilekleri olacak.

    -seksi ama namus timsali olacak, seksapelini korurken diğer tüm erkeklerle arasına duvar örüp kendisine karşı en ufak bir hamleye henüz yapılmadan engel olacak. ama kendisine de kezban dedirtmeyecek.

    -makyaj yapacak ama doğal duracak. ne bakımsız ne boya küpü yada kokoş olacak.

    - kısa olmayacak ama erkeğinden uzun da olmayacak.

    -erkeğinin sosyal hayatını kısıtlamayacak, arkadaşlarıyla takılmasına, kendisi olamadan eğlenmeye çıkmasına vs. laf etmeyecek. ama kendisi erkeği olmadan sosyalleşmeyecek.

    -çalışacak, erkeğinden en ufak maddi beklentisi olmayacak. kazandığı parayı kendine harcamak isterse erkeğine danışacak.

    -çalışması ve fiziksel güzelliğine dört dörtlük özen göstermek için yoğun zaman ve efor sarf etmesine rağmen ev kadını hamaratlığında ve temizliğinde olacak. çamaşırını, ütüsünü, yemeğini, temizliğini asla aksatmayacak, bunlar için yardım beklemeyecek, erkeği canı istemeyip hiç bir işin ucundan tutmazsa asla ağzını açıp laf etmeyecek.

    -akıllı olacak, erkeğininin kültür seviyesine uygun sohbetler, sosyal aktiviteler içerisinde yer alacak, ama yeri geldiğinde de salak olmasını bilecek. zekası yüzünden erkeğinin egosunun ezilmesine meydan vermeyecek.

    -alttan alacak, kadınsa kadınlığını bilecek, çok konuşmayacak, dırdır edip erkeğinin kafasını şişirmeyecek.

    -zaman zaman erkeğinin gönlünü yapmak için seksi sürprizler hazırlayacak. direk dansıdır, oryantaldir, babydollunu giyip mum ışığında kocasını karşılamaktır gibi çeşitli atraksiyonlarla erkeğinin hayatına renk katacak. cinsel fantezilere açık olacak. yatakta bütün işi erkeğinden beklemeyecek, kendisi de bol bol çalışacak.

    -erkeğinin istediği sayıda çocuk yapacak. hamileyken cinsel olarak erkeğini ihmal etmeyip isteklerini hamilelik öncesi dönemdekiyle aynı performansla karşılamaya devam edecek. hamile olduğu için vücudu bozulmayacak güzelliğini aynı performansla korumaya devam edecek. hamilelik döneminde ekstra istekleri, tripleri olmayacak.

    -diğer sorumluluk ve taleplere ek olarak çocukların her ihtiyacıyla ilgilenecek. babaları çocukları arada bir sevmek dışında bir katkıda bulunmazsa buna laf etmeyecek. çocuklar bahanesiyle iş, ev, ve cinsel görevlerini aksatmayacak, bunlarda performans düşüşü yaratmayacak. fiziksel güzelliğini koruyup süsü püsü kişisel bakımında düşüş yaşamayacak.

    not: böyle bir kadın bulunursa ben dönme ameliyatına razı ve kendisine talibim, ben de alırım bi dal.

  • dünya liderleri içerisinde en kıdemli lider benim

    ya bi siktir git artık be, amk delisi kafayı sıyırdı iyice!!!

  • 2018 ingiltere gp

    vettel'in 1. kiminin 3. olacağını hissettiğim yarıştır.