neyazacaktim9
profili

  • ikinci el otomobil piyasası

    3 gün önce kardeşim 2001 model golf 4'e 68 bin lira verdi. hatta 2011 model corsa'sını 75'e satıp yaptı bu ticari zekayı. aynı arabayı* babam 2014 yılında 24 bin liraya alıp, 27'ye mi ne satmıştı. almanya'da bu arabayı çöpten 150-200 euro'ya alırsın, o da bulabilirsen.

    teşekkürler türkiye cumhuriyeti'ndeki müthiş yaşam standartları.

  • 14 ocak 2021 terim ile yolların ayrılacağı iddiası

    klasik fatih terim senaryosu.

    yaza kadar torun sever. bu yaz milli takım avrupa kupasında kötü sonuç alır, şenol güneş istifa eder. hocasız kalan milli takımın başına terim geçer. milyon eurolar yine hiç edilir. galatasaray kötü gidişata geçer ve 5. günün şafağında “hozam ceri döndü” denir.

  • ümitcan uygun'u tiktok'ta hediyeye boğan kadınlar

    ümitcan uygun ve tiktok kullanan kadınlar.

    hayatımda gördüğüm en vizyonsuz ve gereksiz ikili.

    ankara pavyonlarına işçi lazım herhalde.

  • 26 ekim 2019 mehmetçiğin iki pkklıyı gebertmesi

    pubg'de pochinki bölgesinde seri loot yapıp, başka bir eve görünmediğini zannederek kaçan nooblar gibi avlanmış kerizler. yalnız askerimizin aimi iyiymiş, komutan da delik deşik ettirene kadar ateşi kesme diyor, helal olsun ona.

  • beşiktaş altyapı takımı'nın seks skandalı

    altyapı çalışıyor, umarım abdullah avcı bu gençleri görür.

  • neymar'ın tecavüz ettiği iddiasına dair görüntüler

    kadın "dün bana tecavüz ettin" diyor. ulan madem dün tecavüz etti, bugün niye kucağına atlıyorsun? tecavüz edince harçlığını verdiği için sustun mu? bu para koparmak için zenginleri avlayan kadınların mağdur edebiyatı yapması tüm ülkelerde yaşanıyor galiba.

    t: neymar çingenesini haklı çıkaracak video görüntüleri.

    edit : kelime yazım hatası

  • bayan kadın sorunsalı

    1- bayan bir dakika bakar mısınız?
    2- kadın bir dakika bakar mısınız?
    3- hanımefendi bir dakika bakar mısınız?

    bana göre hanımefendi en ideali gibi duruyor ama umarım feminist ceza kanununa göre yargılanmam.

    (bkz: türkiye için adalet vakti)

    edit: öncelikle şu 3 örnek soruyu işin gırgırında olduğumu anlamanız için sorduğumu keşke anlasaydınız. neymiş efendim bayan denilince cinsiyetleri belli olmuyormuş. bu nasıl bir savunma allah aşkına. biz erkeklerin iyi ki böyle takıntısı yok. yaşasın biz!

    editsonn : çok mesaj geldi, tamamdır. erkeğe erkek denilen yerde, kadına kadın denilmesi gerekiyor,bu konuda herhangi bir zıt düşüncem yok. ama erkeğe bay denilen yerde de kadına bayan denmesinde bir sakınca göremem,kimse kusura bakmasın.

  • trabzon ve rize cehaleti

    bu şehirlerde ölümsüz yaşlıların yüzünden cehalet yaygınlaşıyor. dedeler 100 küsür yaşına kadar yaşayıp gençlerin önüne geçiyor bu memleketlerde. büyüğün dediği olur mantığına göre de anne babalar hareket edince olan oluyor. yani yeni kazımlar, volkanlar çıkmıyor artık. bunların yerine recepler, erdoğanlar, tayyipler çıkıyor çünkü muhafazakar bir cahil olmak bunu gerektirir.

    biri annemin, biri babamın memleketi. yeşilliklerine hastayım ama insanı benden uzak allah'a yakın olsun.

  • ekşi sözlük'ü çapkınlık için kullanan evli yazar

    işte ben buna karşıyım.

    günlerce veya saatlerce konuş.
    birbirinizin hayatını az da olsa öğrenin.sonra bir yanlış anlaşılan cümlede, karşı tarafın her şeyini açığa çıkar. madem evli olduğunu öğrendin,konuşmayı kesseydin.

    tanım: kurallara uygun davranmadığı için uçurulması gereken yazar beyanı.

    edit: beni haklı bulursunuz, bulmazsınız daha önce bana da böyle bir şey oldu.tabi farklı konuda.birinin ifşa edilmesini yanlış olarak görüyorum.