superosman2
profili

  • tirebolu'da 1 aydır kurtarılamayan kedi

    -----------son olarak tirebolu kaymakamlığından resmi açıklama yapıldı arkadaşlar:link

    şu da son yapılan işlemle ilgili bir tweet link

    ---------

    bir çaylak arkadaş da kurtarılmadığını yazmış (bkz: #79305267)

    başka bir yazar arkadaşın mesajı (bkz: #79307036)

    şöyle de bir detaylı telefon görüşmesi mevcut (bkz: #79307214)

    tirebolu itfaiyesi ile görüştüğümde 1 aya yakındır ihbar olduğunu,ihbar geldiğinde kediyi kurtarmak için gittiklerini fakat kedinin her zaman orda olmadığını söylüyorlar,anne kedinin yavrusuna gelip gidiyor olabileceğini söyledi.son ihbar geldiğinde otel sahibi kaymakam,savcı orada olduğu halde itfaiyenin içeri girip müdahale etmesine özel mülk olduğundan izin vermemiş .şimdi de saat geç olduğu için izin vermedim gibi şeyler söylüyormuş.

    kedi kurtarıldı demiştik fakat görsel bir teyit alana kadar iki ucu yağlı değnek olarak kalacak gibi.

    zorunlu son edit:videoyu ilk paylaşan kişi bölgede artık kedinin sesinin olmadığını söylüyor,barış bey de isteyenlerin orman su işleri il müdürlüğünden bilgi alabileceğini belirtti,kötü şeyleri düşünüp kurmak yerine lütfen kurumları arayınız.aldığınız bilgileri benimle de paylaşırsanız başlığa ekleyeceğim.

    olay editi:kedi orada 1 aydır mahsurmuş,işçilerin verdiği yemeklerle besleniyor ve yağmur suyu içiyormuş,otelin sahibi kurtarılmasına izin vermiyor deniyor,dünden beri oteli arayanlara ne gibi tepkiler verdiğini otelin başlığında da görebilirsiniz.

    tirebolu kaymakamlığı numarası:0 454 411 40 02 buradan da şikayet edebilirsiniz.

    ek:@sizofrenqeqe nin yazdığına göre kedinin oradan kurtulması için duvarın bir kısmının kırılması gerekiyormuş,bir insan geçecek kadar delik açılıp kedi öyle kurtarılabilirmiş fakat sezon olduğu için otel sahibi işlerinin aksamasını istemiyor.

    otel ismini ve numarasını vermeme sebebim başlığın veya entrynin silinmesinin önüne geçmek,bi profile bakarsanız neresi olduğunu göreceksiniz.

    başlığa sinirle bir şeyler yazmayın lütfen,dünden beri lanetli çaylağa düşen bir çok yazar arkadaş oldu,bunun hiçbirimize bir faydası olmayacak,yapılan baskıdan otel sosyal medya hesaplarını da kapattı,eminim ki sesi duyulacak ve bu can kurtarılacak.

    link1

    link2

    edit:düzeltme,ekleme.

    edit2: kaymakam geldiği halde izin verilmediği söyleniyor,milli parktan aranmış ama sonuç alınamamış,valilik bizzat ilgileneceğini söylemiş.

    edit3:herhangi birisinin girip kurtaramama nedeni,otelin özel mülk olmasından kaynaklı.

    edit4:otelin adını şuan biliyorum fakat verilmesi suç olur mu bilmiyorum,bilen yeşillendirirse sevinirim.

    edit5:bütün yazar ve çaylak arkadaşlara teşekkürler,paylaşılan facebook gönderisinde otelin sayfası paylaşılmış ve burada otelin numarası da mevcut.fakat hala suç olup olmadığını bilmediğim için bu başlıkta otel ismi ve telefonunu eklemiyorum.

    edit6:oteli arayıp durumu sorduğumda "yat uyu gözüm hadi" diyerekten telefonu suratıma kapattılar,herhangi bir bilgi yok otelden.

    edit7:gelen mesajların bir kısmına geri dönüş yapamıyorum,cimerden şikayet edip haber ajanslarına videoyu yolladım.siz de aynısını yapabilirsiniz,entrylerime bakarak otelin adını görebilirsiniz fakat arayanlara küfür etmeye başlamışlar,umarım cana bir şey yapmaya kalkmazlar.

    edit8:videolar tarafıma ait değil yükleyen kişi benimle iletişime geçip video ve isminin kaldırılmasını istedi,güvenlik endişesinden ötürü kaldırıp anonim bir şekilde tekrar yükledik.kedinin durumunda bir değişiklik olursa haber verecek.

    edit9:siz de tv kanallarının whatsapp ihbar hatlarına videoları göndererek haber olmasına yardımcı olabilirsiniz.

    edit 10:baskı altında değilim arkadaşlar.ben orda yaşamıyorum bile,başlık eski haline çevirildi ve bu şekilde kalacak.

  • ilk e-mail adresi

    ad soyad@hotmail.com şeklindedir ve hala kullanırım, ilk okul 2.sınıfa giderken almıştım ve hiçbir şekilde aklımı çelen değişik nicklere,kahramanlara kanmamıştım.