birdyfirdy5
profili

  • 10 dakika sonraki ben'e mektup

    geçmişteki benin gelecekteki bana söyleyeceği hiç bir ilginç söz olamaz.

    10 dk sonraki ben'in bana söyleyecekleridaha ilginç olabilirdi. ekstrem bir şey olmadığı sürece 10 dk ve şimdi arasında pek fark yok. boş konuşmanın nirvanasındayım.

  • ekşi itiraf

    bir işim var, bir sebepten içime sinmiyor, gidesim gelmiyor, sonra diyorum ki "kendine gel (bihter) sen khk'lısın". yani bu işi bulduğuna yat kalk dua et sosyal mecralarda(ekşide falan) çalıştığını söyleme aman çomak sokarlar çünkü işyerlerinde eski hükümlü çalıştırma zorunluluğu vardır mesela ama sen ve senin gibilerin suçu belirsiz hatta kesinlenmemiş olsa da bir iş bulmak neyinize açlık içinde can çekişerek ölmeniz gerekiyor, diyorum ve bir şarkı çınlıyor fonda "bu da gelir bu da geçer"..
    geçer tabi de bu çektiğimiz eziyetin giden zamanın bedeli ödenir mi?

  • 2018 yılının tek cümlelik beklentisi

    (bkz: adalet)

  • ekşi itiraf

    siz şimdi çabalıyorsunuz falan ya meğersem o puanları açıklanmayan öyp kadroları belirli kişiler için açılmış. istediklerini atamışlar. o yüzden öyp lilerle o kadar uğraşılmış.

    bir rektör düşünün sağda solda en çok adamı biz attık diyebilsin diye canının istediğini hiç bir bağlantısı olmasa bile işten atabiliyor, ihraç edilmesine karar verebiliyor.

    en çok adamı siz attınız da attığınız masum insanları acaba kendi adamlarınızı yada eskiden beri tanıdığınız esas fetöcüleri korumak için mi attınız?

    sesimi duyuramıyorum be sözlük.

    bu kişiye yetki verdiniz sayın cumhurbaşkanım ama işte kötü niyetli kullanıyor. neden müdahale etmiyorsunuz?

    adalet istiyorum ve bulamıyorum.

    rektör kendi ağzıyla söyledi biliyor musunuz, neden dedim, banka, sendika, okul, bylock hiç biri hiç bir zaman olmadı dedim. biz öyp lilere farklı muamele yaptık dedi.

    benim aldığım puanlar ortada öyle full falan çekmedim ve birçok kadroya başvurdum öyp den ama puanımın yettiğine girdim, en çok istediğime değil. eğer puanlar açık listelense zaten masumiyetim ortaya çıkacak. o puanlara ulaşsak ne olacak?

    adalet istiyorum. bir rektör herkese istediğini yapabilirmiş ve kimseyi de tanımazmış bunu yaparken.

    hayat adil değil.

  • wc'si süper olan mekanlar rehberi

    (bkz: opet)