berk19056
profili

  • birinin sizinle ilgili yaptığı en iyi tespit

    2 ayrı lisede okudum. 2 lisedeki okulun da müdür yardımcıları senden bir sik olmaz demişlerdi ve okuldan atmışlardı. o gün inanmamıştım ve ana bacı sövmüştüm.

    haklıymış ammına koduklarım

  • trafikte tartıştığı sürücüye künde atan güreşçi

    kimse yanlış anlamasın ama bu hareketi yapan güreşçi iqsu düşük kavgacı bir ibnenin tekidir neden? o hareketi yapabilmek için ciddi ruh hastası olman gerekir. sen güreşçisin zaten milyon çeşit hareketlerle karşındaki adamı hareket edemeyecek hale gelebilirsin.

    bu sporları yapan böyle karaktertersizler resmen lekeliyor.
    haklı, haksız sikimde değil bu hareketi yapabilme seviyesine gelmek mümkün değil. kavgacı bir ezik insanın teki bunu yapan kişi. normalde haklı olup olmamasının zerre önemi yok.

    neden ezik ve neden kavgacı olduğunu 50 milyon çeşitle anlatırım ama anlamayan anlamaz. çok basit. o hareketi kavga amacında olmayan, saygılı bir insan imkanı yok yapmaz. imkanı yok.

    edit: karşısındaki adamın yumruk atışına bakarsanız 50 tane bile yumruk atmaya çalışsa bu güreşçiye vuramaz. güreşçi teknik biliyor boks biliyor. bir darbe vurur geçersin. güreşe bile ihtiyacın yok. hatta darbeye gerek kalmadan bile indirirsin. hayatında sadece dövüş olan bunu çok matah bir şey sanan bak sonuna kadar savunuyorum ezik ruhlu bir adam bu adam. iqsu o kadar düşüktür ki aynı ortamda bulunmak istemyeceğiniz hayatı boyunca tek bildiği kavga dövüş konuşan eziğin teki. o kadar eminim.

  • kedi fotolu erkek yazarlardaki artış

    kolay kolay genelleme yapmam ama bunu ben de fark ettim. genelde bakıyorum erkeğin profilinde kedi varsa hepsi mi ılık olur. amına kodumun meriçleri. bunu yapanlar da genelde meriçler.

    isme baksan ya berktir ya berkecan. nerde meriç siktiğimin sözlüğüne doldular.

  • erkeklerin %96.5'i aynı anda üç kızı idare ediyor

    şu laftan sonra; "bir daha asla bu tecrübeyi yaşamak istemem. " beklerdim ki ergenlikti kafam yerinde değildi hiç hoş şeyler değil azıcık empati. insanlara bu kötülük yapılmaz falan filan beklerdim.

    adamın dediği şu; çok zordu.
    ben senin amına koyim.

  • erkeklerin erkekleri sinir eden özellikleri

    yeminederim en nefret ettiğim özelliği kadını ulaşılamaz sanması ve kadına tapması.
    kadın için yaptıklarını görünce gülesim gelirdi önceden artık sinirim bozuluyor.
    amına kodumun gevşekleri

  • bedelli askerlik

    sağlam bir bilgiye göre allah belanızı versin.