agirtahrikunsuru1
profili

  • 2 haziran 2018 erdoğan'ın akm yıkıntısını ziyareti

    bölemeyecekler bizi ve içimizi acıtanlar da yaptıklarının sonuçlarıyla yüzleşecek. evet istanbul'a ve değerlerimize ihanet ediliyor. elimizden gelen provokasyonlardan etkilenmemek, sakince oyumuzu kullanmak ve olası hilelerin önüne geçmek.

    arkadaş olay ayrı can sıkıcı, yapılan yorumları okumak iç karartıcı. dinini seven, sahip çıkan lidermiş. gezicilere oh olmuşmuş. bu adam uyumuyormuş din nöbeti tutuyormuş. ben müslümanım ama bu insanların inandığı dine inanmıyorum. benim kıblem ak parti, peygamberim tayyip değil. tüküreyim siyasetinize de , insanlığınıza da. kısa zamanda silinip gidin ki yaralarımızı sarmaya başlayalım. evet canımız acıdı lanet olası kan emiciler. ülke değerlerini yok sayan baş vatan hainleri. göbek atın, cahil sürüsü. ama bu ülkeyi birbirine düşürüp bölemeyeceksiniz. esas provokatörlüğü ülkenin başındaki hepimizi hain ilan eden kişi yapıyor. yazıklar olsun...
    edit: "o zaman pkk'ya destek ver kardeş" ve "kes lan paralel" mesajlarını atan aktroll arkadaşlara teşekkür ederim. çok doğru konuştuğumu kanıtladıkları için.