freedom for all6
profili

  • trendyol

    yaptığı bezdiren reklam politikası ve tüketiciyi kandırma amaçlı fiyat yükseltip indirme hareketi yetmezmiş gibi çakma ürünleri çatır çatır gerçek diye satan dolandırıcı firma.

  • macbook pro

    abime çalıştığı şirketten verdiler 3-4 ay önce. evde öyle duruyordu çoğu zaman. hiç merak edip açmamıştım. bugün kendisinin windowsa ihtiyacı olduğu için benim bilgisayarıma el koydu. ben de kurcaladım biraz macbook'u. hayatımda ilk defa windows dışında bir işletim sistemi kullandım. hoparlör, ekran, klavye kalitesi olsun, sistemin tepkiselliği ve seriliği olsun resmen aşık oldum yav. bir çılgınlık yapıp macbook al diyor şeytan ama çok pahalı meret.

  • aynı yayaya iki kez çarpan kadın motorcu

    dayının kalkıp bir de kadına yardım etmesi takdire şayan. sağlam bir irade ve sabır ister o hareket.

  • iki kadınla birden sevişeceklere tavsiyeler

    sözlüğe bakılırsa herkesin tavsiye verecek kadar deneyimli olduğu eylem.

  • nüfusu 4 milyon olan ülkenin finale çıkması

    futbol başarısı ile ülke nüfusu neden sürekli ilişkilendirilir anlamıyorum. tamam bizim 80 milyon nüfus varda bir tek futbolda mı başarısızız? amk şu ülkede iyi olduğumuz bir şey söyleyin, geçtim sporu sanatı. kafalar boş olduktan sonra bir sik olmaz kimse kusura bakmasın. bu ülkenin vatandaşı mal geldi mal gidiyor.

  • 25 mayıs 2018 tavuk kuru

    son günlerde yaşanan tavuk krizinden sonra %50 zam alarak kilo fiyatı 18 lira olan kur. neyse ki 5 gün evvel buzluğa 10 kilo stok yapmıştım, böylece kısa vadede 50 lira kar etmiş oldum. satsam mı yesem mi henüz karar vermedim ama.

    edit: söylemeyi unutmuşum; ytd.