fikri firar1
profili

  • kadınların bir erkekte aradığı en önemli şey

    kadın olsa para avcısı bir surtuk olarak yaşamına devam edecek olan erkeklerin para para diye sayıkladığı şey. haliyle butun kadınları para duskunu sanıyorsunuz tabii, kisi kendinden bilir isi.

    onemli seylere gelince;

    1-tabusuz bir seks anlayışı
    yok benden once kac kisiyle yattın, yok efendim bakire misin vs gibi soruşar ve pratikte çıkarılan sorunlar bir erkek icin eksi puandır. hayal dunyası dar ise ve degisiklige kapalı ise isterse milyarder olsun cehennemin dibine kadar yolu var.

    2-guvenilirlik\mahremiyete verilen onem
    guvenin erkeği kadını olmaz tabii. insan partnerinin, sevdiği saydığı insanın onurunu korur. mahremiyetini ona buna anlatıp ego kabartma pesine dusmez. birlikteligini guven cercevesinde yurutur. bunu yapmayan kadın veya erkek benim için insan bile değildir.

    3-calıskanlık
    bazı insanlar tembeldir. tembelliği yuzunden para kazanamaz. para dediğimizde temel ihtiyaclarını karsılayacak kadar paradan bahsediyorum. bazısının da sansı olmaz bir turlu tutunamaz ama pes etmez çalışır uğraşır adam ama yine de bir turlu istediği olcude kazanç elde edemez. ben boyle erkeklere saygı duyarım. calıştığı ve uğraştığı için maddi manevi desteğimi esirgemem. yeter ki pes etmesin.