komidincekmecesi1
profili

  • hamza hamzaoğlu

    fm 2008 benim ilk fm oyunumdur. adını duyardım hep, cm'de şöyle yaptım şununla şampiyonlar ligini aldım falan derlerdi, ben pek sevmezdim. o zamanlar fifa falan oynuyorum daha çok. neyse en sonunda fm 2008'i aldım kurdum bilgisayara. önce memleketimin takımı kayserispor'u aldım. oyunu oynamayı çok iyi bilmiyorum ama işte mehmet topuz var, aydın yılmaz'ı, özer hurmacı'yı falan aldım iyi oynuyor bunlarda. asist falan yapıyorlar bildiğin sevdim bu futbolcuları. 2-3 sezon geçti oyunu biraz kavradım yeni bir kariyer açtım. gençlerbirliği'ni aldım bu sefer. aynı oyuncuları transfer ettim oraya da. orda da aynı performansı gösterdiler. hatta başka bir kariyerde yattara'yı almştım o da çılgın atmıştı.

    neyse gel zaman git zaman 3-4 kariyerden sonra artık dedim oyunu öğrendim, büyük bir takımın başına geçme zamanı geldi. man. united'ı aldım. alex ferguson emekli oldu ben onun yerine geçince. carlos queiroz falan yardımcım öyle söyleyim. neyse akıla bak sen. aydın'ı, özer'i, yattara'yı, topuz'u hatta adını hatırlayamadım bi dünya adamı manu'ya toplamıştım. taraftar transferlere poor deyip duruyolar. la dedim koskaca teknik direktörüm o kadar da mı hatrım yok falan. aydın'ı ney oynatamadım. çalışma izni çıkmadı antwerp'e kiralık göndermek zorunda kalmıştık. ocak ayını göremedim. benim yerime yanlış hatırlamıyorsam steve bruce geçti. benim aldığım tüm adamları yolladı. o zaman anladım. manu bana büyük gelmişti.

    şimdi hamzaoğlu'nu dinliyorum. hakikaten galatasaray büyük geliyor hocaya. nantes'a giden adama çok üzüldüm diyor. niasse benim istediğim oyuncu, sabri evladım, bilal jokerim diyor. bir an benim 2008 kariyeri geldi aklıma. sonu benzemez inşallah.