cepte unutulan banknot5
profili

  • eyt'nin hiperenflasyona neden olacağı gerçeği

    kur korumalı mevduat da benzer sonuca neden olacak. faiz ödemeleri dipsiz kuyu gibi. bunu üstüne eyt çok zamansız ve yanlış bir karar.

    ama zamanında şevki yılmaz demişti, yapılacak en mantıklı şey devlet kasasında ne varsa kullanmak, tüm kaynakları sonuna kadar tüketmek demişti, kazanırsak sorun yok, kaybedersek bunlara mı bırakıcaz...

    şu anki politika onun eseri. bu ülkedeki nefret, ötekilestirme sonunda hepimizi felakete götürdü.

  • 3 aralık 2022 arjantin avustralya maçı

    ben arjantin taraftarına hayran kaldım. muhteşem şarkılarla destek veriyorlar, oyunun içindeler, hiçbir detayı kaçırmıyorlar. uzun zamandır böyle bir taraftar performansı görmemiştim.

    umarım bunlar alır kupayı.

  • türkiye'de çamaşır kurutma makinesinin tutmaması

    nedeni bu alet için özel bir yer ayrılmamış olmasıdır. bizim insanımız evinde eksik bir şey olsun istemez. bulaşık makinesi için boşluk varsa onu doldurur. çamaşır makinesini söylemiyorum zaten.

    mütahitler kurutma makinesi için de özel bölüm tasarlarsa orası mutlaka dolacaktır. türk evi evren gibidir; boşluk kabul etmez.

  • mustafa kemal'i seven ahmaktır

    ayıptır yahu. mısıroğlu kim, sevmem de o zatı; fakat kalitesiz gazetelerin yaptığı gibi kelimeleri cımbızla çekmek yahut okuduğunu veya dinlediğini anlamayıp buraya taşımak sözlük yazarına yakışıyor mu?

    aziz nesin'e ait skandal söz. mısıroğlu'nun yayınladığı kaydı dinledikten sonra (ki gereksiz reklam yapıyorsunuz, fesli deliyi sürekli burada gündemde tutuyorsunuz) google'da aradım ve buldum. evet, bu kadar basit. soz aziz nesin'e ait ve atatürk'ü seven müslümanları aşağılayan, küçümseyen bir saçmalık. benim çıkardığım sonuç aziz nesin de kötü bir insanmış, mezarında rahat uyumasın.

    dolayısıyla bu kayıttan mısıroğlu'nun "mustafa kemal'i seven ahmaktır." dediğini iddia eden ya ahmaktır ya da kötü niyetli.

    biraz kalite lütfen. çok mu şey bekliyorum?

  • hulusi akar'ın abdullah gül'ü ziyareti

    artık ziyaret etmemiştir.
    (bkz: gerçek bakanlığı)
    (bkz: 1984)