ucukkacikinsan5
profili

  • 30 temmuz 2021 kahramanmaraş'ta kaybolan öğretmen

    yakın arkadaşımın yengesidir. 2 çocuk annesi ve ailesi çok endişeli. ricamız, bölgede olanların herhangibir şey duyar ya da görürlerse polise bildirmeleri.

    “kahramanmaraş/andırın
    öğretmen emine gökkız. 30 temmuz sabah saatlerinden beri haber alınamıyor. telefonu en son sallıkoyak mevkiinde ormanlık alanda sinyal vermiş. polis ekipleri ve afad aramaya devam ediyor. bir bilgisi olan polisle irtibata geçebilir, bölgeye yakın olanlar arama çalışmalarına katılabilirler.”

    sabah yürüyüşe çıkıyor ve sonrasında haber alınamıyor.

    şurada da haber sayfasının görüntüsü var.

    bu da arkadaşımın twitter duyurusu.

    aşağıya muhtelif haber sitelerinin linklerini de bırakıyorum:

    haber 7

    vatan

    dha

    beyaz gazete

    sabah

    lütfen paylaşınız..

    edit: arama çalışmaları hala sonuçsuzmuş. bu arada kahramanmaraş yaşadıkları yer değil. aslen istanbul’da yaşıyorlar. öğretmen hanımın eşinin ailesi kahramanmaraş’ta. aile ziyareti için gidiyorlar maraş’a. bu da ek bir bilgi.

    edit 2: telefonu başta çalmış açılmamış. en son sinyal de ormanlık alandan geliyor. sonra telefona hiç ulaşılamıyor.

    edit 3: @neolacakyaag ‘ın entrysi çaylak olduğu için gözükmüyor ama bence önemli bir bilgi paylaşmış:

    “andırın maraş'ın en kültürlü ilçesidir, umarım kötü bişey olmaz.bir andırın li olarak yazıyorum.telefon sinyalinin alındığı mevkiler zıt mevkiler.ilk sinyalin alındığı yere spor amaçlı yaya gidilebilir ama sonraki mevkilere yaya gidilmez.
    umarım emine öğretmen sağ salim bulunur.

    demiş. bu beni daha da üzdü. burası nasıl bir ülke allah aşkına, birgün iyi bir şey olmayacak mı? dört bir yanı saran yangına mı üzülelim, kötü haber gelmemesini umduğumuz bu insanlara mı, el kol sallaya sallaya gelen ve ülkeye giren binlere mi.. hangisine..

  • zevk için sevişmek haramdır

    doğru. görev bilinciyle sevişilmelidir. baktın zevk almaya başladın, derhal partnerini deccalmışçasına itekle ve günahtan sakın sevgili mümin/mümine kardeşim.

  • arif v 216

    ben bunu beğenip hokkabaz'ı beğenmeyeni gördüm.

  • çok yakın arkadaşken birden tamamen kopmak

    çok fantastik bir şey olmasına gerek yok. en yakın arkadaşın sevgili yapması yetecektir.

    nasıl da kopuyorlar birden. nasıl da selamı kesiyorlar. içip içip kime ağladıklarını nasıl da unutuyorlar.

  • erkeğin yanında cüzdana ihtiyacınız olmaz

    şu tek başarısı güzelliği(!) olan kadının sözlerini referans alarak feministlere ve türk kızlarına laf geçirenler, bence ondan daha düşük iqludur. amiptir. terliksi hayvandır.

    ben de biliyorum genel kız profilinin öyle olduğunu ama genellemeden imtina ederim yine de.

    unutmayın ki feminist olan bir kadın(popüler feministleri, feministliği mabadından anlayanları kümenin dışında tutarım) böyle bir söyleme sahip bir kimseyi, sırf kadın diye asla "kendisinden biri" olarak görüp kayırmaz.

    sizin çevrenizdeki türk kızı profili, sizi cüzdan olarak kullanıyor diye bence kendinizi suçlayın. keriz buldun mu yolunur. cüzdan, banknot, kredi kartı olmayın.

    feministler bu tarz kadınlara bayılmaz asla ama feminist olmayan erkeklerin abdesti bile bozulur karşısında. yine hayran olan, kapılarında yatan sizlersiniz, feministler mi?

    yani demem o ki, kendinizi kullandırtmayınız.

    edit: anlam karmaşası giderildi.