jr invincible5
profili

  • 15 şubat 2021 istanbul kar yağışı

    kar yağışı sebebiyle bir tespitte bulunacağım.

    özellikle ekşi sözlükte daha da göze çarpan bir ruh emici (sjw) tayfa var. bugün bir esnafa yapılan linç girişimi haberinden sonra (bkz: dere optik) daha da emin oldum, buraya karalayayım.

    mesela adamın biri “ oh kahvemi aldım kar eşliğinde keyif yapıyorum, aradığım huzur budur” filan diyor. hemen bir ruh hastası damlıyor, “sen keyif yapacaksın diye sokakta hayvanlar mı ölsün” diyor.

    başka misal evli biri “çok eğlendik çoluk çocuk, iyi ki yağdı” diyor, hemen damlıyor biri “ağaçları kesip, hayvanları katledersiniz bu yağışları bile rüyanızda göremezsiniz” diyor.

    kardeşim git bunu küresel ısınma başlığına yaz veya ayrı bir başlık aç.

    ekşi sözlük entellektüel seviyenin ve farklılıklara hoş görünün nispeten türkiye ortalamasının üstünde olduğu bir ortam. buna rağmen feminist, vegan, hayvansever vb. gruplara kendim de dahil olmak üzere tahammülün gittikçe azaldığını görüyorum.

    evet sıkıntılarınız var, evet görmezden geliniyorsunuz görüyorum. ama şu siyasi ortamda üç beş destek görebileceğiniz, iki kelime edebileceğiniz bir biz varız. bizi de terörize edip, soğutarak elinize ne geçecek onu anlamıyorum.

  • üç kadını birden dövebilen güçlü bodyguard

    abi kadını erkeği yok bu işin.

    keyifle izledim. elleri dert görmesin. magandaya denk geldin mi böyle yapacaksın.

  • tarık çamdal

    bu tip oyuncuların takımlarımıza tekrar musallat olmasını istemiyorsak, her platformda yabancı sınırı getirilmesine karşı kamuoyu oluşturmalıyız.

    unutmayın veysel sarı’lar, tarık çamdal’lar, ozan tufan’lar, alper potuk’lar ve niceleri bu yerli oyuncu seviciliği yüzünden peydah oldu.

  • sarhoşum demenin alternatif yolları

    alayınızın amına korum

  • lionel messi

    az önce kaybettiği toptan sonra ingiliz spikerin yorumu:

    “oh,he is human.”

    adam bütün dünyayı şüpheye düşürüyor.