pambikprenses3
profili

  • ben evlenince kirada oturamam

    dikkat ettiyseniz böyle cümle kuran aşko kuşko kızlar hep mutlu. benim gibi karşısındaki insanı yormak istemeyen,zorlamayan güçlü kızların anasından emdiği süt burnundan geliyor. başka sözüm yok sayın hakim.

  • ekşi itiraf

    dokuz aydır beraber yaşadığımız ,üzerime titreyen,bütün arkadaşlarımızın bildiği,”bir bebeğimiz olsun istiyorum” diyen,beraber çalıştığımız sevgilimin sekiz yıllık birlikteliğini,şubatta evlendiğini,eşinin ise avusturya’da yaşadığını,ağustos ayında olacak düğünün ise covid sebebiyle ertelendiğini öğrendim. bunların hepsi saat tam 15-15-30 arasında öğrenmemin bi manidarlığı yok. tamamen “şüpheleniyorsam doğrudur” diyen müge anlı ile başladı. beraber döşediğimiz evin her köşesini aslında eşine(!) “hepsi senin beğendiklerin” dediğini,bana da;” hepsinde senin el izin var” dediğini öğrendim.
    bu defteri burda kapatmamı sağlayan eski sevgililerime,karma borcumu s.ke s.ke ödeten evrene,her durumda kafamı kendinden güzel yapan chivas’ıma,chivas’ımı eve getiren tekelin çırağına,şartları zorlayıp çıkıp gelen arkadaşım h.’ye ise teşekkürü borç bilirim.
    bok gibi hayat lan.
    olduramıyorum amk.

  • çaylakların ortalama onay bekleme süresi

    arkadaşlar 2012 haziran'dan beri bekleyen ve daha yeni yazarlığını almış bir yazar olarak bu sürenin babası bendedir..
    arz ederim.
    (bkz: 6 yıl)