brondby2
profili

  • abd'nin brunson için saat 18'e kadar süre vermesi

    halen enrty girip nefes alabildiğimize göre, abd'nin süre falan verdiği yoktur. rte ' nin mukavvemet arttırma ve düşman bulma taktiklerinden biridir. öyle görünüyor ki çokta başarılıdır.
    gördüğüm kadarıyla ulusalcılar, solcular ve ateistler bile" tamam rte' yi sevmem ama bu dava başka dava " modunda enrty giriyorlar.
    rte, papazı bundan sonra hiç bırakmaz, yoksa bu ekonomik krizi kimin üzerine yıkacak! ne olsa hepiniz yediniz...

    rte'nin bu cümlesi, tüm siyasal kimlikte olanları ayırmadan bir tarafa, az kafası çalışanları diğer tarafa ayıran bir turnusola dönüşmüştür.

    şuan muharrem ince seçilmiş olsaydı ve papaz davası yine olsaydı, emin olun tüm rte' ciler ellerinde yazar kasa ile dolaşıyor olurdu.

    aylardır kriz çıkacak derken papazdan haberimiz mi vardı amk. müneccim bokumu yedi bu kadar adam. abd kırktane ülkeye aynı anda yaptırım uyguladı, tek amı götü dağıtan biziz. sonra dış güçler, yok papaz, yok bilmem ne. zaten ecevitte simit çalarken yakalandığı için kriz çıkmıştı. dış güçler o zaman ortalıkta yoktu!
    lann son 5 sene de almanyaya 100 milyar dolar ceza kestiler, euro 1 kuruş oynamadı. ( alman sirketlerine kesilen cezalardan araştırın ugrastirmayin beni )...

    bu muhalif geçinen zavazingolara da diyorum ki; azıcık ders alın reisten. bu adam gibi strateji öğrenin. mesela bi hata yapınca hemen köyün saf delikanlısı gibi ortaya çıkıp dürüst olmayın.
    " ben yapmadım miki yaptı" demeyi öğrenin. kendinize zor zamanlarda emniyet sibopu yapacak bi papaz bulun

    diğer ucuz kahramanlara da son sözüm; " bu olayda bende rte' nin yanındayım" diyenlere yani, rte nin size ihtiyacı yok boşuna " büyük resmi bende gördüm" mallığını üzerinizde test etmeyin. o şuan sadece kendi kitlesini uyutmakla meşgul. komşunun ninnisine uyuyan bebeklerden farkınız kalsın. merak etmeyin savaş çıkarsa hepimiz sike sike gidip savaşacağız zaten. muhalif olanlar sizden önce o cephede olur endişeniz olmasın. bu papazda terörist ise, pkk'lı ise, fetöcü ise asmayan ve abd ye veren şerefsizdir...

  • amerika birleşik devletleri

    ordusunun yüzde onu ile dunyayi idare ederken, geri kalani ile kendi topraklarında degil rusya, cin, tüm dünyayı karşılayabilecek bir güce sahiptir. siz bakmayın abd yi suan isgalle suclayan diger ulkelere, abd nin yarisi guce sahip olsalar ebemizi mikecek, isgal de çığır açacak, kültürü bozuk, sicili bozuk, niyeti bozuk devletler vardır.
    üç bes şirketinin büyüklüğü, "en büyük benim" diyen bir cok ulkeyi cebinden çıkaran bir ülkedir. biz demokratik ulkemiz de entry yazarken bile "pot kirmayalim durup dururken içeri almasinlar bizi" diye osmanli turkcesi ile olayin zuhuratina vakıf olmaya çalışan adamlara derdimizi anlatırken, amerika da başkanın anasindan girip yedi ceddine bir paragraf küfür de etseniz kimsenin umrunda olmazsiniz, umursanmama özgürlüğünüz vardir. bayraklari ile kendinize don yapsanız da kimse sizi iceri atmaz. ıstediginiz elementten kendi bokserinizi yapma ozgurlugunuz vardir.avrupanin aksine sosyal devlet anlayışı yoktur, çalışmazsan ac kalırsıniz ölürsünuz, ölme özgürlüğün de vardir. tam resit oldum deyip, gidip marketten icki alamazken, iki adim ötede silah satan dükkanda tam otomatik silah alabilirsiniz. suc işleme özgürlüğünüz de vardir. suc işlerseniz insan haklarını unutma özgürlüğünüz de vardır. o zaman yasalarin vermis oldugu yetki ile devletinde ebenizi sikme özgürlüğü vardır. öyle bir ülkedir.