kiskanmayan kiskanc hatun4
profili

  • sevgilisiz yaşayabilen insan

    mesele yaşamaksa yaşanıyor ama sevilerek daha güzel yaşanır bak o kesin. geçenlerde bi video gördüm. kadın erkek arkadaşını paylaşmış ve onun sayesinde artık beynimi kullanmak zorunda değilim demiş. bence bu güzel bir şey. ben de mesela beynimi kullanmak istemiyorum artık. beynimi kullanmadan daha güzel yaşarım.

  • kadir şeker için özel af çıkması

    gerekli değildir. alabileceği en düşük cezayı almış zaten tüm indirimlerden yararlanmıştır. sokakta şiddet gören bir insana birinin kalbine bıçak saplayarak yardım edemezsiniz. misliyle karşılık diye bir şey var. illa bıçak işin içine girdiyse koluna sapla bacağına sapla kalp direkt öldürmeye teşebbüs. özel af demek herkesin kendi adaletini kendi sağlamaya çalışmasına yol açar.

  • 2000 sonrası piyasaya çıkan efsane müzik grupları

    iyi müzik yapmakla efsane olmayı karıştırıyorsunuz. 2000den sonra çıkan grupların efsane olup olmayacağı ancak 2030 2040 yıllarında yaşayanlar tarafından belirlenebilecektir. ayrıca 95 yılından sonra gerçek müzik bitmiştir. bye.

  • evli kadınlarla ilişkiye giren sözlük yazarları

    kimseyi ilgilendirmeyen sözlük yazarlarıdır. sosyal medyanın bu linç kültürü artık çok iğrenç bir hal aldı. adam paylaşır bunu anlatmak istemiştir olur ama kalkıp da hadi linç edelim hurrraaaa demek de aynı şey. yani siz o adamın iğrenç olduğunu düşünüyorsunuz ama linç etmeye çalışmak da aynı iğrençlik. insanların sosyal medyada özgürce bir şeyler paylaşabilmelerine izin verin yahu.