korsantrenistasyonu4
profili

  • gazi üniversitesi'nin akılalmaz sonuç ilanı

    kadronun benimle alakası yok ama yakın bir tanıdığım bu kadroya başvurduğu için olayı yakinen takipteyim. bahsedilen gazi uzaktan eğitim birimini bilirim. bu kadro gaziden mezun olan, mevcut uzaktan eğitim merkezi müdürünün çok samimi olduğu bir kıza açıldı (listede sınava girmeye hak kazanan tek kişi). kızın alesi 70, dil puanı 60. geçen yıl yine tanıdık vasıtasıyla başka bir üniversitede işe başlatılmıştı. onu almak istediklerini zaten biliyorduk, mülakatta öne geçirebilirlerdi ama başvuran arkadaşların da puanlarının ondan çok yüksek olduğunu biliyorduk, sonuçlar açıklanınca kız her türlü ilk 4'e giremeyecekti ve kadroyu hak eden birisi alacaktı.

    ama bugün sonuçlar açıklanınca hepimiz şok olduk tabi ki. 11 adayın 11'i de tüm şartları sağlıyor olmalarına rağmen diğer 10 kişiye "başvurusu kabul edilmedi" yazıp bu kızımızı sınava girmeye layık görmüşler. çüş, yuh, pes. başvuranların hepsi böte lisans ve yüksek lisans mezunu. hepsi yükseköğretimde 1 yıldan fazladır çalışıyor. hepsinin uzaktan eğitim deneyimi var. benim bildiğim alesi de yabancı dili de 90 olan aday var. göz göre kanunsuzluk, hukuksuzluk yapılıyor. olayın daha arkası da var ama burada yazılacak gibi değil. gazi rektörlük yönetimi yeni değişti. yeni yönetimin böyle bir usulsüzlüğe meydan vereceğini düşünmüyorum. yeni göreve başlayan bir yönetim böyle şeylerle anılmak istemez daha ilk haftasında. yönetim bu durumdan haberdar olacak, listedeki arkadaşların da mahkemede hakkını araması gerektiğini düşünüyorum. belki kadro yanar mahkeme sonucunda, kimseye yar olmaz ama bu torpil meraklısı arkadaş da giremez en azından. bu kadarı olmaz. bunu yapan kişinin yüzünün zerre kızarmayacağını da biliyorum ama dediğim gibi, bari o kadro iptal olsun, kimseye yar olmasın böyle olacaksa. ben bu kadarını beklemiyordum, pes dedim yani pes.

  • nevşin mengü ile bir gece vs 1 milyon lira

    sıçmışsın bari sıvama. ayrıca ekşide yediğin lince değil de açılacak davaya odaklansan daha iyi olur diye düşünüyorum. senin anana bacına yapsalar geyiği çok klişe ama haksız değil, o insanın, babasının sevgilisinin, akrabasının, dostunun şunu okuduğunu düşün. yemek diye de kıvırma. ergenliğiniz, cehaletiniz nelere mal oluyor yaşayıp göreceksiniz.

    edit: instagram profiline baktım, hikayesinde 2.kez teyze olduğunu paylaşmış, yeğeni olmuş bugün. şu sevinçli günün ardından yarın kalkıp bu saçmalıkları görecek. iğrenç insanlarsınız lan. bi de linç yedim diye ağlıyor cahil.

  • acaba kaç tanemiz at biniyor

    bilal erdoğan açıklamasıdır
    kaynak "biz at üzerinde destanlar yazmış bir ecdadın torunlarıyız, acaba kaç tanemiz at biniyor" ahahaha

    yahu evladım bilerek mi yapıyorsun bunu, yoksa gerçekten sende bir sıkıntı mı var anlamak mümkün değil. erdoğanın bu haberi izlerkenki yüz ifadesini hayal bile edemiyorum adsfsfsadasd

  • hakemli dergide sözlüğe atıf yapan yayın

    kendisi hakkari üniversitesi(!) iktisat fakültesinde yrd.doç. (yeni adıyla dr.öğretim üyesi) kadrosundadır tıpkı şu doktora tezi skandalındaki şahıs gibi, aynı zamanda idari görev olarak dekan yardımcısıdır. akademik seviyesi, kaynak bulma ve gösterme becerisi de maalesef bu kadardır. makalenin kaynakçası göz kanatır seviyededir, sözlüğe bile eyvallah desek, cia ile ilgili bilgiyi forum sitesinden almış, yuh denir yuh. uluslararası ilişkiler okumuş ama büyük ihtimalle yes/no haricinde ingilizcesi yoktur. tercüman mıyız biz, ingilizceye ne gerek var diyen tayfaya en büyük örneklerden birisidir bu, ingilizce kaynak tarayamadığı için büyük bilgi kaynağı olan türkçe "forumlara" başvurmuştur. sonuçta bir sıkıntı yaşamayacaktır kendisi. bu haliyle uluslararası indeks yayın yapamaz kendisi ama başkasına yanaşır, ortak yazar olur, hatta para verir onu da halleder doçent de olur profesör de.