spozhmai4
profili

  • 4 mart 2024 çanakkale depremi

    hem izmir hem istanbul hem bursa depremi deniyorsa çanakkale depremidir o deprem.

  • dışarıda en son yenen yemek için ödenen ücret

    300 tl. kıytırık bi pizza yedik.

    aslında işin tuhaf tarafı biz son zamanlarda her şeye 300 tl ödüyoruz. geçen gün 1 tişört aldım 300 tl, sonra indirime giren bir sweatshirt aldım 300 tl. kardeşim 1 günlük mutfak alışverişi yaptı 300 tl... ben eve gelirken 3 bira aldım 300 tl tuttu. fiyat alt sınırı 300'e sabitlenmiş gibi, nasıl iş hiç anlamadık.

    (bkz: her şeyin en az 300 tl olması)

  • bir yabancıya yedirebilecek ilk türk yemeği

    arap ise bulgur pilavı
    rus/ukraynalı ise mercimek çorbası
    hint*/pakistanlı ise köfte
    alman ise kısır
    koreli ise sarma
    fransız ise börek
    portekizli ise lahmacun

    hollandalı ise her boku yiyor.

  • beden dersinde kız öğrenciden tahrik olan öğretmen

    bayılıyorum bu ülke insanının içi boş özgüvenine dedirten!

    dünyayı, türkiye ve leş arap zihniyetinden ibaret sanıp "erkeklik" üzerine yaptığı tespitlere bak hele. sapıklığına bahane de bulmuş, oh ne âlâ...

    bu modelde bir eniştem var. lise'de taciz etmediği öğrenci kalmayan, çok dindar bir "öğretmen" kendisi. yediği naneler, küçücük yaşımda benim dahi kulağıma geldi düşünün. herkesi kendi gibi sapık sandığı için gitti 13 yaşındaki kızının zorla(!) başını kapattırdı. şu an yirmili yaşlarındaki kızı psikolog psikolog gezdiriyor annesi. bir yandan da açık açık: "koca bul da git. biz yeterince uğraştık. biraz da kocan uğraşsın" diyor yüzüne öz kızının(!)

    dünya, sizin karanlık pencereniz kadar dar değil. şükür ki, fırsatım oldu da gittim bu ülkeden, aksi halde tüm bu sapıklıkları görüp: "erkeğin doğası gereği, imanı gereği" diye kabullenecektim ve kendimden utanacaktım belki de.

    tiksiniyorum.