eduman93
profili

  • teşekkürler ümit özdağ

    ümit özdağ'a teşekkür ediyorum çünkü;
    düzensiz göçmenler konusunda yaptığı çıkışlar ile yarattığı farkındalık iktidar kanadının söylemlerinde bile u dönüşünü sağladı.

    ne kadar etkili olur ya da somut adımlar atılır mı orasını bilemem ama tüm siyasilerimiz ümit özdağ ile aynı çabayı göstermiş olsaydı mülteci konusuna halk olarak çok daha ümitli bakabilirdik.

  • gelmiş geçmiş en iyi türk filmi esprisi

    a.r.o.g'da özkan uğur, arif karakterine zaman makinesini icat ettiğini söyler. onu küçük çadır gibi bir şeyin önüne getirir ve içine girer. biraz bekleyip dışarı çıkar ve arif'in "eee ne oldu şimdi?" sorusuna "deminden şimdiye geldim." cevabını verir.

    hala hastalıklı bir şekilde gülerim bu orijinalliğe.

  • eşek gibi çalıştıktan sonra erkeğe yemek yapmak

    iyi beslenmek beni şu hayatta en çok tatmin eden şeylerden biri. evlenmesem de işten geldiğimde lezzetli sağlıklı ev yemeği hazırlarım kendime, ne kadar yorgun da olsam. anne yemeği işte bildiğin.

    evliyken işten geleceğim, tek yaptığım hazırladığım yemeği daha fazla yapmak olacak. hatta masayı ben hazırlamayacağım, eşim hazırlayacak. o yemeği yalnız değil, sevdiğim insanla yiyeceğim. kendi kendime "ne güzel yapmışım yemeği be." demekten çok onun "acayip lezzetli olmuş eline koluna sağlık." demesi mutlu edecek beni. sorun ne anlayamıyorum o yüzden, bazen mutsuzluğumuza ve gerçeklere bahane olarak sorun yaratıldığını düsünüyorum.