as usual6
profili

  • kişiye 17 yaşındaki halinin vereceği tepki

    yine aynı varoluşsal problemler.... bravo lan bana istikrarlıyım.

  • çukur (dizi)

    yazmıyayım diyorum ama son olarak şu tespitimi umarım dizinin senaristleri okur:

    --- spoiler ---

    yahu emmi kaç yıllık can dostu paşanın, idristen sakladığı bir sır olduğunu öğreniyor, üstüne üstlük bunun idrisin başka bir kadından olan çocuğu sırrını öğreniyor ve paşa çukuru terkederken yok terazi bilme ne diyip paşa ile birlikte gidiyor. ulan insan orda hiç mi sormaz ne çocuğu ne sırrı siz neden bahsediyorsunuz diye. gerçekten bu kadar basit olmamalıydı.
    --- spoiler ---

  • ateist olmanın en büyük faydası

    ne geliyorsa başıma ''benim tercihlerim'' yüzünden geliyor bilincine ulaşmaktır. suçu, yada başarıyı başkasının üzerine yıkmamaktır.

    (bkz: sorumluluk)

  • çocuğum olsun istiyorum insanı

    kuzenimdir.

    1.5 yıla yaklaşan evliliğinde almadığı hayvan kalmadı eğlenebilmek için. onlar bitti ''üremek istiyorum abiiiiiii'' diye geziyor ortalıkta. araştırmış bide aylık masrafı 500 lirayı geçmiyormuş diyor.

    bu mantıkta iseniz yapmayın çocuk falan. hatta hiç çocuk falan yapmayın. ''bu dünyaya size kalsaydı gelmek ister miydiniz?'' sorusuna vereceğiniz cevaba göre düşünün derim.

  • en çok görmek istenen ülke

    nepal...

    5 liraya fil yıkıyorlar.

  • maymunların geyiklerle cinsel ilişkiye girmesi

    yazıyı içinizde okuyan var mı bilmiyorum ama. dişi maymunlar erkek geyiklerin sırtına çıkarak cinsel organları ile sürtündüklerini anlatıyor. bu durumun cinsel bir tatmin amaçlı yapılıp yapılmadığı araştırılmış.

    başlıktaki gibi bir cinsel ilişki söz konusu değil.