duzcesanayi1
profili

  • güntekin onay

    zaten defalarca yazılmıştır adam işine hakim, avrupa futbolunu yutmuş, kariyer zirvede vs.vs ben bu adamın yaptığı işi boklayacak çapta değilim.

    lakin bu adamda bir durum var bir öfke kontrolü problemi artık herneyse, şuan biraz dizginleyebiliyor ama ilerde daha önemli pozisyonlara geldiğinde, ki şüpheniz olmasın gelecektir (şansal 2.0) kendini tutamayıp çok büyük skandallara yol açabilir gibi geliyor.

    tam yılını hatırlamıyorum, maçı da hatırlamıyorum fakat malum yayın grubunda televizyonlarla ile alakasız bir departmanda çalışıyordum. akşam mesaiye kalınmış, maç da var ulan ineyim aşağıya kafeye bişeyler yiyeyim maça da bakarım nasıl olsa sabaha kadar burdayız şeklinde maçın ikinci yarısını izlemeye kaçtım. masada bir temizlik görevlisi bir bina güvenliği bir duzcesanayi olarak konuşlandık, kendi kendimize geyikliye geyikliye izliyoruz.

    melo gol mü kaçırdı, yoksa çok önemli bir atağı mı heba etti hatırlamıyorum, biz masada 3 kişi aynı anda tüh be falan dedik sanırım, ne olduğunu anlamadan bu abimiz yarı deparlı yanımıza geldi, tanışmıyoruz da bir hukukumuzda yok başladı baya sinirli bir şekilde "işte ilk yarı atılması lazımdı zaten gs değilmi öyledir böyledir müstehak size beter olun" gibisinden laflar etti bi güzel payladı sonra hiçbirşey olmamış gibi döndü arkasını söylene söylene gitti, biz üç gariban birbirimize wtf bakışları atarak maçın geri kalanını seyrettik. çalıştığın iş yerinde üçümüzün yıllık maaşı kadar aylık kazanan bir insan olarak manyakmısın abicim sen ne ilişiosun bize sen diyemedik tabii.

    şimdi diyeyim bari abi manyakmısın niye böyle şeyler yapıyorsun?