it is a good day to die5
profili

  • 19 aralık 2023 iyi parti'nin her yerde aday kararı

    parti kendi stratejisini belirleyebilir ve önceki strateji hatalıymış diyerek farklı bir yola girebilir; bunlarda bir sorun yok. sorun, partinin başında hâlâ geçen seçimde başarısız olan meral akşener'in olmasında.
    ben bu partiye milliyetçi bir parti diye oy verdim, ama daha sonra gördüm ki, yapılan milletvekilleri içinde islamcılar, kürtçüler, tarikatçılar var, ama bir milliyetçi yokmuş.
    üstelik şimdi sırayla istifa edip akp'ye geçiyorlar.
    meral akşener'in bedelini ödeyerek siyaseti terketmesi gerekiyor artık.

  • emre belözoğlu

    ulan melo, vallahi adam gibi adamsın. yıldırım demirören'e ve şu yer bitine hak ettiklerini bir sen yaşattın be kardeşim. helal olsun.

    pardon bir de seçil var. sana da helal olsun be seçil.

    edit: anlaşılan o ki, tüm türkiye kendisinden nefret ediyor. fenerbahçeli, trabzonsporlu ve beşiktaşlı olduğunu yazan üyelerden gelen mesajlar da aynı şekilde, "biz de hakkımızı helal ediyoruz" şeklinde. tek eleştiri veya sitem konusu, zokora'yı unutmam oldu.

    edit2: arkadaşlar lütfen daha fazla beğenmeyin. fazla öne çıkınca tak diye hakaret gerekçesiyle moderatörler siliyorlar.

  • türbanlı tıp öğrencisi

    daha 3 ay önce gittiğim hastanede türbanlı bir doktor açıkca söylemese de beni tedavi etmek istemedi. başta olaya uyanamadım, daha sonra tedavi eden doktor arkadaş laf arasında bize erkek kadın farketmiyor iş yüküm arttı diye söylenince anladım. şikayet etsem mi diye düşündüm üstüne ben zararlı çıkarım diye unuttum gitti. bu başlığı görünce tekrar aklıma geldi, şu kıyafete takılmayın diyen laleler nerede yaşıyorlar acaba.

  • avm'de elinde paltoyla gezen adamın arabası yoktur

    mesajın atıldığı twitter hesabı 1 saat önce açılmış. toplamda 2 takipçisi ve 2 mesaj var. anlaşılan başlığı açan arkadaş sıkılmış ve aklınca bir oyun kurgulamış. yalnız böyle şeyler yapan hesapların hızla uçurulması gerekiyor yoksa ekşisözlük bu çöp başlıklarla yakında nalları diker.

  • 12 aralık 2017 alabama seçimleri

    redneck , bağnaz, ırkçı, hillbilly, white trash, inbreeding denen adamların #countryoverparty sloganı altında toplanarak kapağı taktığı seçim oldu. bizdekiler ise hırsızlığı bütün dünyada konuşulan adamlara analarını peşkeş çekmek istiyorlar.