yesil kablumbaga2
profili

  • ilker canikligil

    yahu adamın kanalında *bager akbay'la yaptığı sekiz tane derin sanat sohbeti var.

    bu “ne demek sanat eğitimi almadan konuşamam ya”cılarımı oraya alalım. sabaha kadar yazıp, buyursunlar sohbete yorumlarda dahil olsunlar.

    e ama oldu mu bu zamana kadar....olmadı...çünkü konuşulan lafı anlamıyor ki. sonra haliyle de sohbet ağır geliyor, sıkılıyor ve kapatıyor.

    hayhay, bu ayıp bişey değil.

    fakat ahmakça olan sanat konuşabilmek için ilker canikligil ile, en az orada konuşulanlar kadar sanat bilmen lazım. bunun yolu da baya bildiğin temel eğitim.

    hani temel mühendislik eğitimi gibi... calculus bilmeyen insanla, ben neyin statik ya da dinamik tasarımını tartışayacağım abi. hangi üst yapı inşaatının önünden geçerken, “ııı bu kolonların donatıları bana biraz az gözüktü” demeye cesaret ediyorsun.

    ama şey de mesela; lan burj khalifa da ne ihtişamlı ya, kaç metreküp beton gitti kim bilir.*

    sanat eserlerini yorumlamak, eleştirmek ya da beğenmekle-kısaca ürün-; sanat konuşmak bambaşka şeyler.

    şu açıklamayı buraya yazmaya ben utanıyorum, adama iki gündür söyletmeye utanmıyorsunuz.

  • btcturk

    kendi beyanına göre sahibi şudur:

    https://www.linkedin.com/…/ozan-yurtseven-5a239124/
    https://twitter.com/ozanyurt

    btcturk türkiyenin nitelikli dolandırcılarından olabilir. yakın zamanda da sahipleri, çalışanları tutuklanırlarsa şaşmayın. 10-15 kişiyle günlük 20-30m usd işlem hacimli bir btc borsasını işletmeye çalışıyorlar, dürüstlerse de çok yazık.

    ama btc her pump yediğinden bu uyanıklar sistemi kapatıyor ya da kapanmasına müsade ediyor. düşük emirler birilerine satılıyor ama yüksekten satmaya çalışanlar sitelerine erişemiyor.

    arkasına sığındıkları yalan da şöyle. bakım.
    yükselince siteyi kitletip milletten ucuza alın, yabancı borsada satın. düzeltmesi gelince de tekrar alıp millete yüksekten satın.

    yakında para değil de kelepçe yerseniz hocam, servetinizi hapishanede gofret alarak harcarsınız; pek tabi el koymazlarsa.
    "
    bakım aşamasında
    sizlere daha iyi hizmet verebilmek için bakım çalışmamız devam etmektedir.
    saygıllarımızla,
    btcturk ekibi"

    bi siktirin gidin.